Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ'' ΣΤΟΥΣ ''ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ''....ΕΝΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΡΟΜΟΣ !!! [ video ]

Για τις δημοσκοπήσεις των επόμενων ημερών κρατήστε μία πληροφορία σχετικά με παρασκηνιακές διεργασίες που συντελούνται. Ο αποκλεισμός των Σπαρτιατών από τις ευρωεκλογές είναι πιθανόν να ενισχύσει συγκεκριμένα κόμματα που κινούνται ακροδεξιά της δεξιάς πολυκατοικίας. Έχουν ακουστεί πολλά, αλλά προσθέστε και την εξής εκτίμηση. Ότι ενισχυμένο μπορεί να βγει και το κόμμα «Πατριώτες» του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Λέγεται ότι γίνονται «υπόγειες» συζητήσεις ώστε να… «ενισχυθεί» από ανθρώπους που θα πήγαιναν κανονικά στους ''Σπαρτιάτες'', οι οποίοι καθοδηγούνται από τον Ηλία Κασιδιάρη όπως αποφάνθηκε ο Άρειος Πάγος. Το πόσο ακριβής είναι η πληροφορία περί «υπόγειων» ενισχύσεων, θα φανεί σύντομα… Στις επικείμενες Ευρωεκλογές, ο Ηλίας Κασιδιάρης επιχειρεί να εκλέξει Ευρωβουλευτή μέσα από το κόμμα ''Πατριώτες'' του Εμφιετζόγλου υποστηρίζοντας δημόσια (εδώ και εδώ) το Χαράλαμπο Γιώτη, όπως πέτυχε στις βουλευτικές εκλογές να εκλέξει πολλούς βουλευτές με τους ''Σπαρτιάτες'' τους οποίους επίσης δημόσια είχε υποστηρίξει.

Προκειμένου μάλιστα να διευκολυνθεί η εκλογή του Γιώτη αν οι ''Πατριώτες'' πάρουν πάνω από 3%, ο Εμφιετζόγλου εφάρμοσε τη ''Μέθοδο Αχιλλέα Καραμανλή'' στις βουλευτικές εκλογές των Σερρών, για να είναι πρώτος αλφαβητικά στο ψηφοδέλτιο ο Καραμανλής δεν υπάρχει υποψήφιος με επίθετο που άρχιζε από Α έως Ι. Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνίων του Ελσίνκι, έβαλε τον Γιώτη αλφαβητικά πρώτο στο ψηφοδέλτιο (εδώ).

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Χαράλαμπος Γιώτης αντικατέστησε στις 5 Φεβρουαρίου 2024 τον Ηλία Κασιδιάρη στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, (εδώ) όταν ο έγκλειστος Κασιδιάρης παραιτήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο και, για να μπορέσει να πάρει τη θέση του ο Γιώτης, υποχρεώθηκε να παραιτηθεί και ο πρώτος επιλαχών του συνδυασμού του Κασιδιάρη Δημήτριος Αδαμόπουλος, ενώ ο Χαράλαμπος Γιώτης ανέλαβε αμέσως την ηγεσία της παράταξης Κασιδιάρη ''Ελεύθεροι Αθηναίοι'' στο Δήμο Αθηναίων....

  greekhelsinki

Δεν υπάρχουν σχόλια: