Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ'' ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟΝ ΚΑΙ ΠΑΣΑΝ....ΜΑΛΑΚΙΑΝ !!! [ video ]

Σαν φάντασμα από το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, επιστρέφουν οι πλαστές «επιστολές του Ιησού» που πουλούσε ως «γνήσιες» ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κ. Βελόπουλος και ο έτερος καππαδόκης Άδωνης Γεωργιάδης, καθώς ποτέ μέχρι σήμερα δεν έδωσαν πειστικές απαντήσεις για το πώς πουλούσαν κάτι τόσο εξώφθαλμα ψεύτικο και πλαστό χωρίς να μπούν στον κόπο να ελέγξουν αν όντως υπάρχουν. Γιατί εν προκειμένω δεν μιλάμε για ένα έργο κάποιου κοινού θνητού, αλλά για τα δήθεν «συγγράμματα» του Ιησού που «έτυχε» να τους τα δώσουν για να τα πουλήσουν!

Και αν ένας άνθρωπος, πολλώ δε μάλλον, ένας αρχηγός και υπαρχηγός πολιτικού κόμματος, δέχεται να πουλήσει καθρεφτάκια στους ιθαγενείς τότε υπάρχει πρόβλημα. Πώς θα τον εμπιστευθούν οι ψηφοφόροι, αφού πουλά πλαστά αντικείμενα ως γνήσια; Αλλά μην ξεχνάμε ότι έχουν τεθεί εκτός ευρωεκλογών τρία κόμματα που αλιεύουν ψήφους από την ίδια δεξαμενή πνεύματος και επιπέδου, που επιχειρούν να αλιεύσουν ψήφους ο Βελόπουλος και ο Γεωργιάδης: Σπαρτιάτες, Έλληνες, Χρυσή Αυγή. Εάν δεν ήταν επικίνδυνοι θα ήταν μόνο γραφικοί εθνικιστές. Από τον ζωμό της πικραγγουριάς το '52, στο νερο του Καματερού το '76 και ακολουθως στην φραπελιά της Δρούζα το '07 και απο κει στο Τελοπόν του....βουλευτή Βελοπουλου εν ετει 2020. Ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι ένας άνθρωπος που πουλάει χειρόγραφα του Ιησού και μαντζούνια για την τριχόπτωση. Όντας ο ίδιος καραφλός διαφημίζει και πουλάει φάρμακο κατά της καράφλας. Αυτός ο τσαρλατάνος, που πουλούσε επιστολές του Ιησού (και μετά δεν το θυμόταν), μας δουλεύει χωρίς ίχνος ντροπής, αλλά εμείς τον επιβραβεύσαμε με έναν βουλευτικό μισθό. Ο Βελόπουλος, όμως, της ''Ελληνικής Λύσης'' είναι επικεφαλής κοινοβουλευτικού κόμματος πλέον και τα....''video game'' που παίζει δεν είναι καθόλου αστεία. Εκτός από τις επιστολές του Ιησού, τις κηραλοιφές και φυσικά το πατριδεμπόριο που είναι διαχρονικά επικερδές και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, ο Κυριάκος Βελόπουλος διέβλεψε και μια νέα ευκαιρία για παραδάκι σε βάρος αφελών. Η ευκαιρία αυτή δεν ήταν άλλη από τον κορωνοϊό, τον οποίο επικαλείται ο Βελόπουλος για να πουλήσει την κρέμα ''Βυζαντινόν'', ισχυριζόμενος, στα όρια της παραπλανητικής διαφήμισης πως «Δεν υπάρχει καλύτερο προϊόν από αυτό εδώ.

Αντιβακτηριακό για κορωνοϊούς και λοιπά και δε φοβάσαι τίποτα», ενώ σε άλλο σημείο ισχυρίζεται ''Ούτε κορωνοϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε να φοβάστε τίποτε'' κι ότι με την τακτική επάλειψη ''κάνετε 17 χειραψίες'', τις οποίες μέτρησε μία προς μία. Είναι σαφές ότι Βελόπουλος ποντάρισε στον πανικό που είχε δημιουργηθεί, ιδιαίτερα μεταξύ των ευπαθών ομάδων, σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού, προκειμένου να προωθήσει ένα ακόμα από τα....''θαυματουργά'' προϊόντα του. Μετά από αυτό, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Αλλά ο Βελόπουλος, αυτός ήταν πάντα. Ένα τύπος που ήξερε να βγάζει λεφτά πουλώντας κηραλοιφές και παράλληλα να φτιάξει κόμμα, αλιεύοντας κοινό από τους πρώην Χρυσαυγίτες.
Το ερώτημα είναι τι κάνει το επίσημο Ελληνικό Κράτος για να προστατεύσει τους πολίτες. Δεν κάνει τίποτα και απλά αφήνει τον κάθε Βελόπουλο να κοροϊδεύει τον κόσμο..... ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: