Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ....''VIRTUAL REALITY'' !!! [ video ]

Διανύουμε την περίοδο της προεκλογικής εκστρατείας για τις Ευρωεκλογές, που σημαίνει ότι οι πολιτικοί αρχηγοί και οι υποψήφιοι δίνουν υλικό στα social media για να βλέπουμε στον ελεύθερο χρόνο μας και να κριντζάρουμε τη ζωούλα μας. Και επειδή το TikTok είναι, πλέον, το απόλυτο κοινωνικό μέσο για επαφή των αρχηγών με τους νέους, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος θέλησε να πετάξει τη μπηχτή του στον Κυριακό Μητσοτάκη, τρολάρει τα αποτελέσματα που βγάζει η ΔΑΠ για την πρωτιά στις φοιτητικές εκλογές, λέγοντας στην αρχή του βίντεο: «40% η Δ.Α.Π; Από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;». 

                 Ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, χαρακτήρισε ως «κοροϊδία» και «Προεκλογικό πυροτέχνημα» την επιστολή του πρωθυπουργού και προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, στην επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για την ακρίβεια. «Το έχετε ρίξει στο virtual reality (Εικονική Πραγματικότητα) όσον αφορά την ακρίβεια, που καλλιεργεί η κυβέρνηση, εντοπίζοντας τώρα δήθεν πτώση τιμών στα τρόφιμα.
«Κανένας άλλος όμως που πηγαίνει στο σουπερμάρκετ δεν την εχει εντοπίσει», τόνισε χαρακτηριστικά. «Δεν σας επιτρέπετε να αγγίξετε τις πραγμαιτκές αιτίες του προβλήματος της ακρίβειας γιατί δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε την πολιτική της ΕΕ», συμπλήρωσε ο γ.γ. του ΚΚΕ και στράφηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη, που προτείνει, όπως είπε, να συνεχιστεί η άμεση φορολόγηση από το πρώτο ευρώ.
«Τόσο προοδευτική και φιλολαϊκή είναι η πολιτική σας, τρομάρα σας», σχολίασε με νόημα, ενώ αναφερόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη και όσα είπε για τα απογευματινά χειρουργεία, σημείωσε. «Συμφωνεί με τα απογευματινά χειρουργεία στο ΕΣΥ, αρκεί αυτά να έχουν χαμηλό αντίτιμο. Τόσο κουβαρντάδες όλοι σας». Σχολιάζοντας χαρακτηριστικά την επιστολή Μητσοτάκη στην πρόεδρο της Κομισιόν για τις πολυεθνικές, είπε: «Πρόσφατα κάνατε και το επόμενο βήμα στην κοροϊδια, με την προεκλογική ανταλλαγή επιστολών με την φον ντερ Λάιεν.
Το καλοκαίρι που κάνατε μαζί διακοπές στα Χανιά, δεν προλάβατε να τη ρωτήσετε; Η
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δεν γνωρίζει τι κάνουν οι πολυεθνικές; Η Κομισιόν ακύρωσε το προεκλογικό σας πυροτέχνημα, με την απάντησή της...Το μόνο που σας σώζει είναι η βολική αντιπολίτευση που σας κάνουν τα άλλα κόμματα», πρόσθεσε, υπενθυμίζοντας ότι η Συνθήκη του Μάαστριχτ που ψήφισαν τα κόμματα της ΕΕ προβλέπει την ασυδοσία των πολυεθνικών. «Για αυτό υπάρχει η ΕΕ, για να υπερασπίζεται αυτά τα συμφέροντα», σημείωσε. Δείτε τη συνέντευξη....

Δεν υπάρχουν σχόλια: