Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

GOD SAVE AMERICA....OR NOT. ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΜΠΑ'Ι'ΝΤΕΝ ΖΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ !!! [ video ]



Χρειάστηκε μόνο ένα debate μεταξύ του Trump νυν υποψηφίου Προέδρου και του Biden νυν Προέδρου και υποψηφίου για τις εκλογές στις 5 Νοεμβρίου 2024 στις ΗΠΑ για να αποδειχθεί το αυτονόητο. Ο πρόεδρος της Βουλής των ΗΠΑ Μike Johnson έριξε κυριολεκτικά βόμβα στο ήδη φλέγον πολιτικό σκηνικό των ΗΠΑ, καλώντας το υπουργικό συμβούλιο του προέδρου Joe Biden να τον απομακρύνει από τα καθήκοντά του λόγω ανικανότητας!
«Το υπουργικό συμβούλιο του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του από τα καθήκοντά του λόγω ανικανότητας, η κατάσταση επείγει», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής των ΗΠΑ Mike Johnson.

Ο Biden είναι ηλικιωμένος, πάσχει από άνοια και δεν έχει διανοητική υγεία να κυβερνάει… για ορισμένους αυτό ήταν σοκ αλλά για πολλούς ήταν η επιβεβαίωση μιας δυσάρεστης πραγματικότητας.
O Biden απλά δεν μπορεί θα συντριβεί στις εκλογές εάν φθάσει έως εκεί και δεν τον έχουν αντικαταστήσει αν και είναι δύσκολο λόγω χορηγών.

Ο Biden πολιτικά είναι τελειωμένος... αλλά παρά τις εικασίες για αντικατάσταση, ο ίδιος δηλώνει ότι παραμένει στην μάχη και θα συμμετάσχει κανονικά στις εκλογές στις 5 Νοεμβρίου 2024.
Μάλιστα ο Biden δηλώνει ότι θα συμμετάσχει και στο δεύτερο debate τον Σεπτέμβριο 2024.
Η εταιρία δημοσκοπήσεων Rasmussen, η μόνη που το 2016 προέβλεψε σωστά την νίκη Trump, σε δημοσκόπηση προ του Debate κατέληξε ότι ο Trump θα κερδίσει τις προεδρικές εκλογές με 9 μονάδες ή 49% έναντι 40% του Biden. Ο Trump προηγείται και στις δημοσκοπήσεις των Quinnipiac με 4% και της Morning Consult με επίσης 4% και όλα αυτά προ του καταστροφικού debate για το Biden και τους δημοκρατικούς… Η μεγάλη – ξεκάθαρα θετική είδηση  είναι ότι ο Trump θα έρθει στο πολιτικό προσκήνιο και θα επανέλθει στην ηγεσία των ΗΠΑ.

Ο Trump αποτελεί την φυσική εξέλιξη ενός παγκόσμιου αφηγήματος, ο Biden απέτυχε οικτρά ήταν λίγος, εμμονικός, υστερικός ακατάλληλος.
Κατέστησε τις ΗΠΑ όχι χώρα μπροστάρη των εξελίξεων αλλά χώρα που επιβάλλει στους άλλους μια πολεμικά αδιέξοδη στρατηγική στο Ουκρανικό, οδηγώντας στον θάνατο 630.000 Ουκρανούς και εκτοξεύοντας τα κέρδη των Αμερικανικών πολεμικών βιομηχανικών.
Μόνο ως τραγωδία μπορεί να θεωρηθεί η πνευματική και νοητική κατάσταση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, ο οποίος είναι σαφές ότι δεν μπορούσε και δεν μπορεί να ασκεί προεδρικά καθήκοντα στον πιο ισχυρό πολιτικο-στρατιωτικό οργανισμό του κόσμου. Μέχρι εκεί λοιπόν έχει φτάσει η... άνοια του Προέδρου των ΗΠΑ, που δεν γνωρίζει ούτε που πατάει ούτε που βρίσκεται !!!

Μέχρι εκεί έχει φτάσει η δύναμη του παρακράτους, ή στην πιο σικ ονομασία του, του "βαθέως κράτους", που αποφασίζει για Τρίτους Παγκόσμιους Πολέμους, για τοπικούς πολέμους, για την καταστροφή των οικονομιών της ΕΕ, των χωρών της Δύσης και των ίδιων των ΗΠΑ,

για τις βιοχημικές "πανδημίες", για τα νέα ''στάνταρτς κοινωνικής συμπεριφοράς'', για την φτώχεια, την εξαθλίωση και την εξόντωση των ανθρώπων.

Οι ΗΠΑ προκαλούν απογοήτευση…

Advertisement
Ο Trump προηγείται και στις δημοσκοπήσεις των Quinnipiac με 4% και της Morning Consult με επίσης 4% και όλα αυτά προ του καταστροφικού debate για το Biden και τους δημοκρατικούς…
Advertisement
 Ο Trump προηγείται και στις δημοσκοπήσεις των Quinnipiac με 4% και της Morning Consult με επίσης 4% και όλα αυτά προ του καταστροφικού debate για το Biden και τους δημοκρατικούς…

Δεν υπάρχουν σχόλια: