Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ !!! [ video ]


Το έργο που παίζεται στις οθόνες και στα πρωτοσέλιδα τις τελευταίες μέρες, το έχουμε δει να παίζεται ξανά και ξανά. ''Survivor'' της Σοσιαλδημοκρατίας θα έπρεπε να το ονομάσουν !!! Τα τελευταία χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, η Νέα Αριστερά και άλλοι με τη βολική τους στάση και κριτική, σε όλες τις κρίσιμες φάσεις, έβγαζαν την κυβέρνηση της ΝΔ και τον Μητσοτάκη από τη δύσκολη θέση. Το ίδιο θα κάνουν και τώρα και θα δίνουν όλοι μαζί ξανά ραντεβού στις επόμενες εκλογές το 2027!                       Ο Στέφανος Κασσελάκης για ακόμα μία φορά, στην προσπάθεια του να διαχειριστεί την ήττα στις Ευρωεκλογές και τον εμφανή πλέον φόβο απώλειας της προεδρίας κατηγόρησε για «υπονόμευση» τον Αλέξη Τσίπρα, με ανάρτηση του τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, δημιουργώντας νέα δεδομένα που τείνουν προς την διάλυση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Έλα και ανάλαβε και θα είμαι συντεταγμένος στρατιώτης στην προσπάθειά σου, χωρίς να σε υπονομεύσω ούτε στιγμή. Αν όμως δεν το επιθυμείς, στήριξέ με να κάνω την προσπάθεια για το κόμμα μας, χωρίς παιχνίδια», έγραψε χαρακτηριστικά στην πρώτη του ανάρτηση, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ίδια ανάρτηση ο Στέφανος Κασσελάκης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για εσωκομματικά «παιχνίδια», αφήνοντας μάλιστα αιχμές εναντίον του για διεργασίες που οδηγούν σε «ρευστοποίηση» τον ΣΥΡΙΖΑ. Και κάπως έτσι βγήκαν και πάλι τα μαχαίρια.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: