Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ : ΕΧΩ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ !!! [ video ]

Κλαίνε τα βουνά και οι κάμποι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποχρεώθηκε να πουλήσει, λέει, ακίνητα για να μπορέσει να συντηρήσει και να σπουδάσει τα παιδιά του. Όχι, δεν ντρέπεται παρά τα 39 ακίνητα που δηλώνει στο Πόθεν Έσχες του. Κι άντε να το λέει στο παρέακι του, μεταξύ τσίπουρου και λουκάνικου. Μπορεί και να τον πιστέψουν αυτοί που τον κάνουν παρέα, να το λέει όμως σε ραδιοφωνικό σταθμό πανελλήνιας μετάδοσης; Να το ακούν αυτοί που φτύνουν αίμα για να στείλουν τα παιδιά τους φροντιστήριο (όπως επιβάλλει αυτό το σάπιο εκπαιδευτικό σύστημα), έτσι ώστε να σπουδάσουν και να διεκδικήσουν με περισσότερες αξιώσεις τη θέση τους στην αγορά εργασίας; Αυτά τα παιδιά δεν έχουν μπαμπά πρώην πρωθυπουργό να πάρει τηλέφωνο τον νυν πρωθυπουργό να τους ζητήσει να τον βάλουν στην Εθνική Τράπεζα για να παίζει… στοίχημα με τους αστυνομικούς και τους φύλακες (ναι, ξέρω καλά τι λέω). Ούτε θα δουλέψουν ποτέ σε αμερικάνικο fund που κοντεύει να αγοράσει ολόκληρη τη χώρα. Το λέει αυτό ποιος; Ο Μητσοτάκης, ο πατέρας του οποίου στην Κατοχή έτρωγε από τρία συσσίτια, ενώ άλλοι πέθαιναν στους δρόμους από την ασιτία; Το λέει αυτό ποιος; Ο Μητσοτάκης, η μητέρα του οποίου είχε δηλώσει ότι η γιαγιά της έβρισκε προμινωϊκά αρχαία όταν έσκαβε στα χωράφια. Και η δικιά μου γιαγιά έσκαβε, αλλά το μόνο που κατέφερε να βρει ήταν μια σκουριασμένη κάνη όπλου, την οποία ακόμα έχω.
Πολλά δεν έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά το σημαντικότερο είναι η τσίπα. Διότι αν είχε τσίπα, με αυτό το Πόθεν Έσχες που όλοι γνωρίζουμε, δεν θα έλεγε ότι υποχρεώθηκε να πουλήσει ακίνητα για να τα βγάλει πέρα και να σπουδάσει τα παιδιά του. Εμείς parents weekend δεν πάμε ούτε μέχρι την Πάρνηθα, όχι στη Βοστώνη που πήγε αυτός με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο πληρωμένα με δικά μας λεφτά. Και επειδή ακριβώς δεν έχει τσίπα, παρά τα χρέη, παρά τα φέσια του Κήρυκα Χανιών, ζητά τις τελευταίες μέρες μετ' επιτάσεως το Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη.
Και όλο αυτό όχι απλά θεωρείται φυσιολογικό, αλλά τον αβαντάρουν κιόλας τα γνωστά Πετσωμένα ΜΜΕ. Αντίθετα, λεφτά υπάρχουν στη ΝΔ για διαφημίσεις στη google, στο facebook, στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στις στάσεις των λεωφορείων, εντός των βαγονιών του ΗΣΑΠ και του Μετρό, παντού. Βγάζω εκτός τα «δώρα» για διάφορες καμπάνιες στα Πετσωμένα ΜΜΕ.
Και δεν κατάλαβα, γιατί να μην πληρώνει για διαφημίσεις; Μήπως χρωστάει κανά σοβαρό ποσό;
Τι είναι 450 εκατ. ευρώ μπροστά σε άλλη μία εκλογική νίκη του περήφανου γόνου; Τις τελευταίες μέρες μόνο στη Google το κυβερνών κόμμα έδωσε 192 χιλιάδες ευρώ. Για να καταλάβετε το μέγεθος, τόσα χρήματα δεν έχει δώσει κανένα Γερμανικό κόμμα που απευθύνονται σε πληθυσμό 8 φορές πιο μεγάλο από τον αντίστοιχο της Ελλάδας..... 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: