Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΑΣΑΝΖ. ΔΗΛΩΣΕ ''ΕΝΟΧΟΣ'' ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ !!! [ video ]

Έπειτα από ένα θρίλερ που κράτησε 5 χρόνια, ο ιδρυτής του Wikileaks, Τζούλιαν Ασάνζ ήρθε σε συμφωνία με τις αμερικανικές Αρχές και αφέθηκε ελεύθερος. Μάλιστα, η σελίδα του Wikileaks στο Twitter δημοσίευσε βίντεο που δείχνει τον Ασάνζ να περπατά στην πίστα του αεροδρομίου και να επιβιβάζεται σε αεροσκάφος.

Πώς αφέθηκε ελεύθερος

«Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος» ανέφερε το WikiLeaks μετά την αποκάλυψη για συμφωνία περί ομολογίας ενοχής του 52χρονου.

Ο 52χρονος αναχώρησε τη Δευτέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη φυλακή υψίστης ασφαλείας κοντά στο Λονδίνο, όπου ήταν έγκλειστος επί πέντε χρόνια. Σύμφωνα με το WikiLeaks, ο 52χρονος Αυστραλός αναχώρησε από τη φυλακή του Μπέλμαρς το πρωί της Δευτέρας και το απόγευμα αφέθηκε ελεύθερος στο αεροδρόμιο Στάνστεντ, όπου επιβιβάστηκε σε αεροσκάφος και εγκατέλειψε το Ηνωμένο Βασίλειο. Το WikiLeaks δημοσιοποίησε ένα βίντεο που δείχνει τον Τζούλιαν Ασάνζ να περπατά ελεύθερος στην πίστα του αεροδρομίου, προτού επιβιβαστεί σε αεροσκάφος. Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως ο ιδρυτής του WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ κατέληξε σε συμφωνία με την αμερικανική δικαιοσύνη, η οποία προβλέπει ομολογία ενοχής για την παράνομη απόκτηση και αποκάλυψη απόρρητων εγγράφων σχετικά με τις στρατιωτικές και διπλωματικές δραστηριότητες των ΗΠΑ, σε αντάλλαγμα για την αποφυλάκισή του από τη Βρετανία και τον τερματισμό της πολυετούς διαμάχης του με την Ουάσινγκτον. Το τελευταίο κεφάλαιο της «Οδύσσειας» του Τζούλιαν Ασάνζ αναμένεται αύριο Τετάρτη σε δικαστήριο της Σαϊπάν στον Ειρηνικό Ωκεανό – ένα από τα τρία νησιά της Κοινοπολιτείας των Βορείων Μαριάνων Νήσων που είναι σε πολιτική ένωση με τις ΗΠΑ. Η ποινή που θα του επιβληθεί θα συμψηφιστεί με το διάστημα της κράτησής του στη Βρετανία και ο Τζούλιαν Ασάνζ θα αφεθεί ελεύθερος να επιστρέψει στην πατρίδα του, την Αυστραλία.«Ο Τζούλιαν είναι ελεύθερος!!!» δήλωσε εκστασιασμένη η σύζυγός του Στέλλα Ασάνζ, υπογραμμίζοντας ότι «τα λόγια δεν αρκούν για να εκφράσουμε την απέραντη ευγνωμοσύνη μας» σε όσους έχουν κινητοποιηθεί «εδώ και χρόνια» για να επιτευχθεί η απελευθέρωσή του. «Η ελευθερία του Τζούλιαν είναι η ελευθερία μας»......

WIKILEAKS.VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΟΥ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ.....SERVERS !!!

Τριάντα μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης, ανάμεσα σε συμπαγείς βράχους, προστατευμένοι από βομβιστικές επιθέσεις ακόμα και με πυρηνικά όπλα, φυλάσσονται οι servers που φιλοξενούν τα απόρρητα έγγραφα (τηλεγραφήμματα) που φέρνει στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα WikiLeaks.org.
Η μια και μοναδική είσοδος ανάμεσα στα βράχια έχει φάρδος μισό μέτρο ενώ οι εφεδρικές – backup – γενήτριες ρεύματος του χώρου είναι προδιαγραφών όπως αυτές για τα υποβρύχια. Αυτό το απίστευτο web hosting κάνει η εταρεία Bahnhof με την εν λόγο φάρμα από servers να ονομάζεται «Pionen White Mountains» και να βρίσκεται στη Στοκχόλμη της Σουηδίας κάτω από το πάρκο Vita Bergen....

  iEidiseis

Δεν υπάρχουν σχόλια: