Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

ΠΩΣ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ. ΤΟ ''NAMMOS'' Ο '''ERROS RAMAZZOTTI'' ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ !!! [ video ]

Το ποσό των πενήντα χιλιάδων ευρώ είχε αναγκαστεί να δαπανήσει το ΣΔΟΕ προκειμένου οι ελεγκτές του να προσποιηθούν τους Άραβες δισεκατομμυριούχους σε συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos της Μυκόνου, όπως αναφέρουν πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Αδιευκρίνιστα πια τα δανεικά....

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αυτές, για τη συναυλία που είχε πραγματοποιηθεί με τον Ιταλό τραγουδιστή Έρος Ραμαζότι το 2017, που έσπασε κάθε ρεκόρ τζίρου με έσοδα άνω των 1,6 εκατομμυρίων ευρώ, κλιμάκιο υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών είχε μεταμφιεστεί σε σεΐχηδες προκειμένου να περάσουν απαρατήρητοι.

                                 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ΣΔΟΕ είχε αναγκαστεί τότε να δαπανήσει πάνω από 50.000 ευρώ για κελεμπίες, κοσμήματα, ταχύρρυθμα μαθήματα αραβικών και πούρα, αλλά και τροφή για τις καμήλες με τις οποίες έφτασαν στο κοσμικό εστιατόριο.

Πηγές πάντως του υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν ότι παρά τον έλεγχο, οι ελεγκτές παραδόξως δεν διαπίστωσαν καμία απολύτως παράβαση, ίσως επειδή ήταν σκοτεινά και τους έπεφταν τα φωτορυθμικά στα μάτια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε Άραβες άνω των 50 ετών και 150 κιλών που αποτελούν το 90% της πελατείας του Nammos, και εμφανιζόταν τόσο συχνά που οι υπεύθυνοι κάποια στιγμή είχαν σκεφτεί να μετονομάσουν το κλαμπ από Nammos σε Remmos....                              Κομμένα πια τα δανεικά Αν θες να ζήσεις ζήσε με τα αληθινά Να με αγαπήσεις μ' ό, τι έχεις πια Μόνο η καρδιά μετράει πραγματικά.....

  tovatraxi

Δεν υπάρχουν σχόλια: