Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΚΑΙ....ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ !!! [ video ]

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτωρ στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης.

Η σχετική τελετή, η οποία έγινε στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης, είχε Ελληνικό χρώμα, με τον Μαρινάκη να μην κρύβει τη χαρά του.

«Έχω την τιμή να λαμβάνω αυτό το διδακτορικό από την καλύτερη ναυτική ακαδημία. Σπούδασα Διοίκηση επιχειρήσεων και οικονομικά, αλλά η ναυτιλία ήταν πάντα το πάθος μου. Για πολλούς από εμάς στην Ελλάδα η θάλασσα είναι η χαρά μας, η ζωή μας και είμαστε πολύ κοντά της. Είναι μια μικρή χώρα στη Μεσόγειο, αλλά αυτή η μικρή χώρα έχει το μεγαλύτερο εμπορικό ναυτικό στον κόσμο.

Για μένα η θάλασσα, η ναυτιλία, η ναυτιλιακή βιομηχανία δεν ήταν ποτέ απλώς μια δουλειά ή μία επιχειρηματική ευκαιρία, είναι ένα πάθος και μια πολύ μεγάλη αγάπη, και στη ζωή δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μπορείς να ακολουθείς το πάθος σου σε όλη τη διαδρομή», ήταν τα λόγια του προέδρου του Ολυμπιακού.....

Αλλά έτσι είναι. Ουδείς προφήτης στον τόπο του. Δώδεκα μάρτυρες του Noor1 εξαφανίστηκαν.
Τρεις ανακριτές που κλήθηκαν να χειριστούν την υπόθεση ζήτησαν να εξαιρεθούν. Ο τρίτος πρόσφατα. Μία ανακρίτρια μετανάστευσε στις ΗΠΑ !!!
Σε μια υπόθεση όπου το συγκεκριμένο πλοίο μετέφερε 2,1 τόνους ηρωίνης και στην οποία φέρεται εμπλεκόμενος ο Β. Μαρινάκης δεν υπάρχουν μάρτυρες γιατί τους παίρνει ο χάρος και τελειώνουν οι ανακριτές γιατί δεν θέλουν να αναλάβουν καθήκοντα.
Φυσιολογικά πράγματα. Σε μια μπανανία κι εκεί όπου «κράτος του νόμου» είναι το κοινό έγκλημα και η κάθε λογής μαφία. Ή όχι;
Και η έδρα εγκληματολογίας της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, ούτε ένα ψωρομεταπτυχιακό δεν αξιώθηκε να του απονείμει.
Πφφφφφ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: