Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ : Ο ΤΖΟ ΜΠΑ'Ι'ΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ....''ΕΝΑΣ ΓΕΡΙΚΟΣ ΣΩΡΟΣ ΑΠΟ ΣΚ@Τ@'' !!! [ video ]

Μια ωραία ατμόσφαιρα είναι η πολιτική σκηνή των ΗΠΑ, αγαπητές φίλες και φίλοι. Κάτι μέρες μετά το επεισοδιακό debate, o Ντόναλντ Τραμπ επανέρχεται δριμύτερος για να σκυλοβρίσει τον Τζο Μπάιντεν και γενικώς να δώσει content. Στο σχετικό βίντεο, ο Ντόναλντ Τραμπ κάθεται πάνω σε ένα αμαξάκι για γκολφ και ακούγεται να λέει πως ο Μπάιντεν είναι ένας «γέρικος σωρός από σκ@τ@» υποστηρίζοντας ότι ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ «έχει παραιτηθεί» (σ.σ. από τις εκλογές του Νοεμβρίου), φήμη που προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαψεύσει ο Αμερικανός πρόεδρος.

Επίσης, κρατάει λεφτά στα χέρια. Μεταξύ άλλων, υποστηρίζει ότι έσπρωξε στην παραίτηση τον Τζο Μπάιντεν και ότι τη θέση του θα πάρει η Καμάλα Χάρις.

«Παραιτείται από την κούρσα. Τον έδιωξα και αυτό σημαίνει ότι τώρα έχουμε την Καμάλα. Θα είναι καλύτερη. Είναι τόσο κακή. Είναι τόσο ελεεινή, είναι τόσο γ@μημεν@ κακή»

Στη συνέχεια λέει ότι ο Μπάιντεν δεν θα την πάλευε να συνομιλεί με τον Πούτιν και τον Σι Τζινπίνγκ.

«Μπορείς να φανταστείς αυτόν τον τύπο να διαπραγματεύεται με τον Πούτιν; Και ο πρόεδρος της Κίνας είναι ένας ισχυρός άνδρας, ένας πολύ σκληρός άνδρας και τον συναντούν και οι δύο»....             Γίνεται έτσι πλέον παγκοσμίως γνωστός, ποιός ήταν ο λόγος που ο πρόεδρος Μπάιντεν έπεφτε συνεχώς στα σκαλιά του προεδρικού αεροσκάφους πριν λίγο καιρό.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: