Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Η ''Walt Disney Company'' ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Ο ΤΖΟ ΜΠΑ'Ι'ΝΤΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ !!! [ video ]

Η Άμπιγκεϊλ Ντίσνεϊ, μικρανιψιά του Γουόλτ Ντίσνεϊ, ιδρυτή της ομώνυμης εταιρείας The Walt Disney Company, δήλωσε χθες Πέμπτη στο CNBC ότι αναστέλλει τις δωρεές της προς το Δημοκρατικό Κόμμα έως ότου ο 81χρονος Τζο Μπάιντεν αποσυρθεί από την κούρσα των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.

"Είναι ρεαλισμός, όχι ασέβεια. Ο Μπάιντεν είναι καλός άνθρωπος και υπηρέτησε τη χώρα του με αξιοθαύμαστο τρόπο, αλλά το διακύβευμα είναι πολύ μεγάλο" τόνισε, προεξοφλώντας πως "εάν ο Μπάιντεν δεν αποσυρθεί, οι Δημοκρατικοί θα ηττηθούν. Είμαι απολύτως βέβαιη γι’ αυτό. Οι συνέπειες αυτής της ήττας θα είναι πραγματικά τρομερές".

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο μιντιακής φρενίτιδας μετά από μια σειρά λεκτικών αστοχιών κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας. Αποκορύφωμα αυτών των αστοχιών ήταν η δήλωσή του ότι «είμαι περήφανος που είμαι η πρώτη μαύρη γυναίκα που υπηρετεί με έναν μαύρο πρόεδρο», συγχέοντας τον εαυτό του με την Κάμαλα Χάρις, τη σημερινή αντιπρόεδρο. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει κατ’ επανάληψη διαμηνύσει πως δεν έχει σκοπό να αποσύρει την υποψηφιότητά του, παρά την ανησυχία που πυροδότησε η απογοητευτική επίδοσή του στην προ ημερών τηλεμαχία του με τον Ντόναλντ Τραμπ. Υπενθυμίζεται ότι o Ντόναλντ Τραμπ επανήλθε χθες δριμύτερος για να σκυλοβρίσει τον Τζο Μπάιντεν. Στο σχετικό βίντεο, ο Ντόναλντ Τραμπ κάθεται πάνω σε ένα αμαξάκι για γκολφ και ακούγεται να λέει πως ο Μπάιντεν είναι ένας «γέρικος σωρός από σκ@τ@» υποστηρίζοντας ότι ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ «έχει παραιτηθεί» (σ.σ. από τις εκλογές του Νοεμβρίου), φήμη που προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαψεύσει ο Αμερικανός πρόεδρος.

Επίσης, κρατάει λεφτά στα χέρια. Μεταξύ άλλων, υποστηρίζει ότι έσπρωξε στην παραίτηση τον Τζο Μπάιντεν και ότι τη θέση του θα πάρει η Καμάλα Χάρις.

«Παραιτείται από την κούρσα. Τον έδιωξα και αυτό σημαίνει ότι τώρα έχουμε την Καμάλα. Θα είναι καλύτερη. Είναι τόσο κακή. Είναι τόσο ελεεινή, είναι τόσο γ@μημεν@ κακή»

Στη συνέχεια λέει ότι ο Μπάιντεν δεν θα την πάλευε να συνομιλεί με τον Πούτιν και τον Σι Τζινπίνγκ.

«Μπορείς να φανταστείς αυτόν τον τύπο να διαπραγματεύεται με τον Πούτιν; Και ο πρόεδρος της Κίνας είναι ένας ισχυρός άνδρας, ένας πολύ σκληρός άνδρας και τον συναντούν και οι δύο»....               Γίνεται έτσι πλέον παγκοσμίως γνωστός, ποιός ήταν ο λόγος που ο πρόεδρος Μπάιντεν έπεφτε συνεχώς στα σκαλιά του προεδρικού αεροσκάφους πριν λίγο καιρό....

Δεν υπάρχουν σχόλια: