Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

ΑΣΠΡΟ - ΜΑΥΡΟ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΨΙΜΥΘΟ ΝΑ' ΒΓΩ....ΚΙ Ο ΚΟΥΛΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ !!! [ video ]

Μετά από ένα καλοκαίρι, αφόρητα προβλέψιμο σαν τηλεπαιχνίδι του Κοκλώνη, με στημένες ερωτήσεις του στιλ ''ξεκινά απ’ τον Βαρνάβα και φτάνει στο Χαλάνδρι, τι είναι;'', ο Χριστόφορος Ζαραλίκος επιστρέφει δυναμικά, με επιθετικά πεύκα και χαοτικές κηλιδώσεις, για να μας αποδείξει ότι ο Άδωνης είναι η μόνη σοβαρή αντιπολίτευση της χώρας.

Αναλύει τις βασικές αιτίες για κάθε κακό που συμβαίνει στη χώρα, την επικοινωνιακή διαχείριση κυβέρνησης και μέσων ενημέρωσης, μας εξηγεί νέες και παλιές ορολογίες για τις πυρκαγιές, το ρόλο των Ρωμαίων στις φετινές καταστροφικές πυρκαγιές, αλλά και εμπεριστατωμένες λύσεις που προτείνουν ειδικοί. Μιλάει επίσης για τις μεγάλες κυβερνητικές επιτυχίες στην απορρύθμιση του ΕΣΥ και να μας απειλήσει πως θα επιστρέψει άμεσα με δεύτερο μέρος, γιατί τα θέματα είναι πολλά και δε χωράνε όλα σε ένα επεισόδιο.

Στο δεύτερο μέρος της χορταστικής επανόδου του, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ψάχνει να βρει πού είναι η Ψίμυθος - για να κάνουν διακοπές όσοι δεν μπόρεσαν - ποιο κυβερνητικό στέλεχος είπε τη μεγαλύτερη ανοησία και πώς ο πρωθυπουργός ζήτησε συγνώμη για κάτι που δεν έκανε, δηλαδή τις συνακροάσεις - παρακολουθήσεις.

Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: