Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

ΝΕΑ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΠΟΤΗΡΙΩ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ''ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ'' ΛΕΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩΝΤΑΣ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ !!! [ video ]

Θέμα ηγεσίας έθεσε ανοιχτά στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από τη συνεδρίαση του κομματικού οργάνου.
Ειδικότερα, ο ανεξάρτητος πια, βουλευτής Χανίων φέρεται να δήλωσε ενώπιον των μελών του οργάνου ότι «χρειάζεται πρόγραμμα και μια μεγάλη προοδευτική συμμαχία», υπογραμμίζοντας στη συνέχεια πως «η σημερινή ηγεσία δεν μπορεί».
Πέρα από την ευθεία αμφισβήτηση του Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης εμφανίστηκε διατεθειμένος να διεκδικήσει ο ίδιος την προεδρία του κόμματος, ξεκαθαρίζοντας: «Εγώ θα φανώ χρήσιμος».
Ωστόσο, ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε τον λόγο και απάντησε άμεσα στον Παύλο Πολάκη, λέγοντας: «Εγώ δεν σηκώνω το γάντι, όποιος θέλει να κάνει μομφή στην Κεντική Επιτροπή»
Έτσι κλείνοντας τη συνεδρίαση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να....«ταλαιπωρήσει τον ΣΥΡΙΖΑ» και ως εκ τούτου δεν θα στήσει νέες εσωκομματικές κάλπες, παρά τις συνεχείς προκλήσεις. Εντωμεταξύ στην Κουμουνδούρου άνοιξε και δεύτερο εσωτερικό μέτωπο καθώς τα 8 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας που συμμετέχουν στην κίνηση των 87 και βρίσκονται κοντά στον Αλέξη Τσίπρα, αποχώρησαν από τη συνεδρίαση του Οργάνου.
Πρόκειται για τη λεγόμενη εσωκομματική αντιπολίτευση, ήτοι τους Όλγα Γεροβασίλη, Αλέκο Φλαμπουράρη, Γιάννη Ρακούση, Ζωή Καρκούλια, Ελένη Συμενίδου, Κατερίνα Νοτοπούλου και Θανάση Θεοχαρόπουλο.
Σύμφωνα με κείμενο που κατέθεσαν, διαφωνούν κάθετα με τους χειρισμούς Κασσελάκη στο ζήτημα των κομματικών ΜΜΕ, καθώς και με την πίεση που ασκήθηκε κατά τη συνεδρίαση για απόσυρση όλων των επιλαχόντων του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος προκειμένου να φτάσει η έδρα στον Στέφανο Κασσελάκη.
''Δεν νομιμοποιούμε διαδικασίες, συμπεριφορές και αποφάσεις, που ευτελίζουν και εμάς ως πρόσωπα και το Κόμμα μας. Άλλωστε αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε τη σύγχυση στην οποία βρίσκεται, μιας και για μια ακόμη φορά έθεσε μόνος του θέμα ηγεσίας, μέσω βραδινών αναρτήσεων, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα, στην συνεδρίαση της ΠΓ, που ειπώθηκαν τα πάντα δήλωνε ότι ''δεν σηκώνει το γάντι''. Η εσωστρέφεια που προκαλείται συνεχώς και η ανεπάρκεια έχουν δείξει ήδη τα αποτελέσματα τους. '' η απάντηση των 87.....


Δεν υπάρχουν σχόλια: