Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ....''ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ'' ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΣΥΡΙΖΑ !!! [ video ]

Μια....''σοβαρή'' αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» για ακόμη ένα....''σκάνδαλο διαφθοράς'' επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα η Εισαγγελία του Άρειου Πάγου, μετά από μήνυση απόστρατου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού ερευνά μια σκανδαλώδη σύμβαση ύψους 500 εκατομμυρίων δολαρίων για 5 πολεμικά αεροσκάφη τύπου P-38 του Π.Ν.
Η σύμβαση εγκρίθηκε από το ΚΥΣΕΑ του 2015 με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα, υπουργό Άμυνας τον Πάνο Καμμένο και με κύριο εισηγητή τον τότε αρχηγό του ΓΕΝ και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελου Αποστολάκη
Έλα μου όμως που προφανώς τους διαφεύγει το πιο ουσιώδες, ότι ο Καμμένος με τον Αποστολάκη έσπευσαν να υλοποιήσουν την απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά το 2014 μέσω διακρατικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ. Πρόκειται για απόφαση του ΚΥΣΕΑ στις 13 Οκτωβρίου 2014 που υπογράφουν φαρδιά πλατιά οι τότε υπουργοί Κυριάκος Μητσοτάκης (Διοικητικής Μεταρρύθμισης), Δημήτρης Αβραμόπουλος (Άμυνας), Αργύρης Ντινόπουλος (Εσωτερικών), Γκίκας Χαρδούβελης (Οικονομικών), Ευάγγελος Βενιζέλος (Εξωτερικών) και, φυσικά, ο Αντώνης Σαμαράς ως πρωθυπουργός. Επομένως, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα για την κυρία Αδειλίνη. Ας διεξαγάγει έρευνα για το εάν έπρεπε ή δεν έπρεπε ο Καμμένος με τον Αποστολάκη να υλοποιήσουν την απόφαση Σαμαρά – Μητσοτάκη του 2014. Έτσι, για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος….

  iEidiseis

Δεν υπάρχουν σχόλια: