Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΕΡΑΣ....ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!! [ video ]

Βασικά η κατάσταση για τους έκπτωτους στην Κουμουνδούρου έχει ως εξής: Ο Κασσελάκης δεν φταίει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ που υπήρξε κόμμα εξουσίας, αποκαλύφθηκε ότι ήταν ένα κόμμα καταυλισμός, με στελέχη που μετέτρεψαν την μετριότητα και την απραξία τους σε πλήρη υποχωρητικότητα με διάφορα άλλοθι ''βαριάς'' ιδεολογίας. Ο Κασσελάκης  φταίει γιατί εισερχόμενος στην πολιτική πρόταξε στοιχεία που δεν εκπορεύονται από την πολιτική αλλά από προσωπικές παρορμήσεις, στρεβλώσεις, άγνοια και από ένα σημείο και μετά από την αλαζονεία της βουλησιαρχίας που τον οδήγησαν σε απρέπειες και όχι μόνο πολιτικές.

Στου Μανώλη την ταβέρνα
έπεσε μια τουφεκιά
και ανοίξαν τα βαρέλια
και χυθήκαν τα κρασιά…

            Έβαλαν τα χέρια τους και έβγαλαν τα μάτια τους. Ο άλλος έκανε την ζωή του ριάλιτι, μια η βίλα, μια η πισίνα, μια τα αστακοκάραβα, μια τα γενέθλια του σκύλου, μια ο γάμος, μια το ένα, μια το άλλο, μπουχτίσαμε πια! Ο γόνος οργιάζει κι αυτοί τρώγονται.... Αυτά βλέπει ο Μητσοτάκης και κάνει πλάκα σε όλη την κοινωνία. Μπορεί, μετά από πολλά χρόνια κι αφού μας έχει κυβερνήσει και ο τριτοξάδερφος του Μητσοτάκη ή ο ιδιοκτήτης του κυλικείου που είχε στο δημοτικό. Πήγε στη ΔΕΘ και έκανε πάρτι κεκλεισμένων των θυρών. Πήγε στη Θεσσαλία και τόλμησε να τους πει ότι τα έργα που έφτιαξαν με τον Ιανό άντεξαν και στον Ντάνιελ. Πνίγηκε όλος ο Κάμπος, καταστράφηκαν ζωές και περιουσίες και ο πρωθυπουργός τους κοροϊδεύει κατάμουτρα χωρίς ίχνος ντροπής. Έχει χαθεί τόσο το μέτρο που ο Κικίλιας έκανε σύσκεψη προχτές για να προετοιμάσει τον κρατικό μηχανισμό για ενδεχόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα. Ποιος; Ο Κικίλιας που άφησε τις φλόγες να φτάσουν μια ανάσα από την πλατεία Συντάγματος. Κατά τα άλλα, η κυβέρνηση απέκλεισε το ενδεχόμενο για μείωση του ΦΠΑ στο λάδι, ώστε να πέσουν οι τιμές. Η αλήθεια είναι πως επικαλέστηκε σοβαρό επιχείρημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Υποστήριξε λοιπόν ο υποψήφιος για Νόμπελ Οικονομίας Παύλος Μαρινάκης ότι η κυβέρνηση δεν μειώνει τον ΦΠΑ γιατί....θα πέσουν προσωρινά οι τιμές και όταν επαναφέρουν τον ΦΠΑ θα ξανανέβουν. Μαθηματικό μυαλό, όχι αστεία. Το άκουσαν τα αριθμητήρια και άρχισαν να αυτοαναφλέγονται. Βέβαια, υπάρχει και το ατράνταχτο επιχείρημα του Χατζηδάκη ότι....η ακρίβεια είναι σαν τη γρίπη, θα κάνει τον κύκλο της και θα φύγει. Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι δάκος. Τυχαίο νομίζετε είναι ότι η «γαλάζια» συνδικαλιστική παράταξη λέγεται ΔΑΚΕ; Δεν θα φάνε μόνο τα πόμολα αλλά και τα κουκούτσια από τις ελιές. Αφού προηγουμένως μας βγάλουν το λάδι.

Ο πιο ωραίος απ’ όλους όμως είναι ο Ανδρουλάκης. Ζεν καταλαβαίνει τίποτα. Ας τον ξυπνήσει κάποιος όταν έρθει η ώρα να πάει να ψηφίσει τον εαυτό του. Είναι κρίμα να μη βρει ούτε την ψήφο του. Μαθαίνω από τις κρυφές δημοσκοπήσεις ότι όλοι οι 65+ που κάποια στιγμή στη ζωή τους ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και μετά το πήραν τέρμα δεξιά είναι ενθουσιασμένοι με τον Νίκο και τη Διαμαντοπούλου. Από την Άννα στον Καϊάφα…

Ας μπει ένα τέλος στις κωμωδίες…

Η αρχή έγινε…..



  documento

Δεν υπάρχουν σχόλια: