Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΤΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ....''ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ'' !!! [ video ]

Διακόπτουμε την κανονική ροή του προγράμματος μας για να σας ενημερώσουμε ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη, υπουργός Τουρισμού, με απευθείας ανάθεση (!!!) αγόρασε από την Δέσποινα Μοιραρακη 2 χάλια, αξίας 17.980 ευρώ, για το γραφείο της. Οπότε, σήμερα, πσυχούλες μου το σανό σερβίρεται σε χρώμα.. μπορντο-ροδο-κόκκινο. Enjoy !!!
Λεφτά υπάρχουν! Το θέμα είναι που πάνε! Να παραδειγματιστείτε εσείς οι σπάταλες-οι......
Παράδειγμα προς μίμηση η Όλγα !!!
Φτιάχνει καφέ στο σπίτι και τον παίρνει στο γραφείο. Τρώει το φαγητό που έχει περισσέψει από χθες στο ψυγείο και δεν χρησιμοποιεί ταξί για να πάει δύο τετράγωνα μακριά από το σπίτι της που είναι το γραφείο. Έτσι εξοικονόμησε 17.980 ευρώ και αγόρασε 2 χαλιά για το γραφείο της. Τώρα για το εάν είναι και ιπτάμενα θα σας γελάσουμε και δεν είναι στις προθέσεις μας

Μα τι κορίτσι σας στείλαμε, νοικοκυρά, προνοητική, όχι πείτε κι εσείς… η υπουργός Τουρισμού και βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη δεν είναι έτσι όπως την περιγράφουμε που φροντίζει πριν μπει ο χειμώνας και προμηθεύεται τα χαλιά για να ζεστάνει το υπουργικό γραφείο της;

Κι όχι τίποτα βιομηχανικές κουρελούδες αλλά… περσικά, από τη Μοιραράκη, τεφαρίκι πράμα, μόνο 18.000 ευρώ!

Με ξένα κόλλυβα βεβαίως βεβαίως καθώς το χρήμα δε βγήκε από την τσέπη της αλλά… από τις δικές μας, εννοείται!!!

Και μη νομίζετε πως πρόκειται για μια κακοήθεια πολιτικών αντιπάλων αφού την προμήθεια με απευθείας ανάθεση τη βλέπουμε δημοσιευμένη στη Διαύγεια.

Κοτζάμ Κεφαλογιάννη θα πατούσε τα ποδαράκια της σε φτηνιάρικο χαλί;

Θυμάστε και τον Αυγενάκη που με ευκολία έβγαζε χρήμα από το ταμείο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για να στολίσει το γραφείο του με λουλούδια πολλών χιλιάδων ευρώ. Βρακί δεν έχει ο κώλος μας λουλούδια θέλει ....ο πούτσος μας. Εβίβα των κορόιδων που λέει και ο λαός του βασικού μισθού των 706 ευρώ και αν !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: