Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

ΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ - ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ - ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ ΑΝΤΑΜΑ ΚΙ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΧΩΡΙΑ !!! [ video ]

Θαυμάστε και χειροκροτήστε τον πολιτικό απατεώνα που κυβερνάει αυτή την μπανανία.
Στις 21.6.24 υποστήριζε με έμφαση:
«Το λάδι... Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι στο λάδι, θέλω να το εξηγήσω αυτό, γιατί το λάδι εν πολλοίς συμπαρασύρει τον πληθωρισμό των τροφίμων.
Το λάδι είναι χρηματιστηριακό αγαθό, δεν μπορώ να πω με μαγικό τρόπο θα μειώσω τις τιμές του λαδιού, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι στο λάδι... »
Χθες 30.8.24 μόλις δυο μήνες και 9 μέρες μετά, η Χ. Κοραή στο Mega:
«Είναι στο τραπέζι και το σκέφτεται πολύ σοβαρά η κυβέρνηση και το εξετάζει και ο ΠΘ να το εξαγγείλει στην ΔΕΘ, η μείωση του ΦΠΑ στο ελαιόλαδο. Είναι η πρώτη φορά που συζητείται κάτι τέτοιο, από το 13% να πάει στο 6% και για ένα διάστημα.
Αυτό είναι το σενάριο που κυριαρχεί και ο λόγος είναι ότι η κατανάλωση λαδιού έχει μειωθεί γύρω στο 40%..
                 Θυμόσαστε τότε που το αστροπελέκι που έχουμε για πρωθυπουργό είχε την καταπληκτική ιδέα να μαζεύουμε και να πουλάμε το λάδι από την αρχαία Ολυμπία ως εξαιρετικής ποιότητας και έτσι να βγάλουμε λεφτά. Αλλά επίσης θα βγάλουμε....τόσους τόνους λάδι από την αρχαία Ολυμπία που θα καλύψουμε και το δημόσιο έλλειμμα μη σου πω. Είναι ο πρωθυπουργός της χώρας, ο οποίος ηγείται της εθνικής προσπάθειας να πλουτίσουμε πουλώντας στους κουτόφραγκους λάδι από «τα μέρη όπου γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί αγώνες». Η γιαγιά μου, πάντως, μαζί με τις ελιές μάζευε και χόρτα από το χωράφι.  Δεν το κάνουμε λίγο πιο οργανωμένα ρε αφεντικό; Πετάμε πάνω και μια ετικέτα «χόρτο από τα μέρη που περπάτησαν οι πρώτοι Ολυμπιονίκες» και θα βγάλουμε πολύ χρήμα. Άλλωστε, όταν εμείς μαζεύαμε λάδι στην Ολυμπία, οι άλλοι... ήταν πάνω στα δέντρα. Θα λαδώσει το αντεράκι μας κυριολεκτικά. Η οικονομία βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση εκτάκτης ανάγκης και η ακρίβεια σφίγγει τη θηλιά σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, σε αγρότες και κτηνοτρόφους.Το παιδί όχι μόνο είναι χαζό αλλά.... χάνει και λάδια !!! Τελικά δεν ήταν δύσκολο. Αρκούσε μόνο μια επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη και τα προβλήματα των τότε πυρόπληκτων της Ηλίας λύθηκαν! Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο !!! Ο Κούλης με το λάδι, ο Μπουμπούκος με τις μπουλντόζες, ο Γιωργάκης με την κάνναβη, ο Σαμαράς με τον ΟΠΑΠ, ο Χατζηδάκης με την ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ. Μονοπώλια που μπαίνουν μέσα, ενώ αυτοί που τα αγοράζουν είναι μαλακές. Ρε σείς με τέτοιους Ελλαδέμπορους πως πτωχεύσαμε ??? ΡΕ ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕ......

Δεν υπάρχουν σχόλια: