Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Η ''ΑΡΙΣΤΕΡΑ'' Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο....ΜΠΑΤΜΑΝ !!! [ video ]

Δεινή η ήττα και εξευτελιστική για πρόεδρο, η υπερψήφιση της πρότασης μομφής προς το πρόσωπό του, με ψήφους 163 υπέρ και 120 κατά – 2 λευκά και 1 άκυρο, κατά του ουρανοκατέβατου της Goldman Sachs και της εφοπλιστικής διαπλοκής. Πάντως, αυτόν που ανακάλυψε την «μυστική ψηφοφορία» από το τηλέφωνο !!!, πρέπει να του απονείμουν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, εκτός και ψήφιζαν με απόκρυψη.....Θα πάνε λένε σε Έκτακτο Συνέδριο για να δούνε με ποιο τρόπο θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος. Μα γιατί; Αφού η προσφυγή στους περαστικούς του δίευρου είναι καθιερωμένη από τον ''Ηγέτη του Αιώνα''. Αυτός εισήγαγε τον κατεξευτελισμό των κομματικών διαδικασιών, ώστε να μπορεί να δρα ανεξέλεγκτα, απολογούμενος μόνο στον "κόσμο",

όπως είπε, άλλωστε και ο ουρανοκατέβατος της Goldman Sachs στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ψηφοφορία. Τον οποίο ουρανοκατέβατο κουβάλησε απ' το Μαϊάμι ο Τσίπρας και τον έβαλε στο Επικρατείας, χωρίς ένας απ' αυτούς που είτε έφυγαν στη Νέα Αριστερά είτε παραμένουν και αντιδρούν, να του πει, "για βάστα, ρε Αλέξη! Ποιος είναι αυτός ο απίθανος; Πού τον ξέρουμε; Εσένα ποιος σου τον σύστησε;" Σιγά μην αντιδρούσαν! Εδώ δεν είχαν αντιδράσει όταν τους υπέβαλε σε εξευτελιστικό σωματικό έλεγχο για να μπουν στο Συνέδριο, το 2016. Τότε που τους ανάγκασε να ψηφίζουν και να ξαναψηφίζουν μέχρι να περάσει το δικό του. Από δημοκρατία και αυτοσεβασμό, άλλο τίποτα!

Λίγο μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής από την εκλεγμένη επίσης Κεντρική Επιτροπή, ο Σ. Κασσελάκης πήρε το λόγο και είπε τα εξής: ''Φτάσαμε στο σημείο η γραφειοκρατία και η νομενκλατούρα του κόμματος, διάφορες φράξιες, να επιστρατεύσουν πρακτικές που δεν ανήκουν στον χώρο της Αριστεράς, καταφεύγοντας ακόμα να εξευτελίσουν τα αξιότιμα μέλη αυτής της Κεντρικής Επιτροπής, φορώντας τους κουκούλα στα μέλη της ΚΕ. Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ και θα λογοδοτώ πάντα, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Ευχαριστώ πολύ'', δήλωσε ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Θα λογοδοτήσει λοιπόν ''αδιαμεσολάβητα στον λαό'', με πρότυπο τους πολιτικούς της δεκαετίας του 30′ άλλων χωρών, αλλά όταν ολοκληρωθεί η φαρσοκωμωδία της παρουσίας του στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας, θα αποχωρήσει έχοντας κάνει ανεκτίμητη δουλειά για τη δεξιά. Γι’ αυτό λογικά δεν θα λογοδοτήσει ποτέ, ούτε ο ίδιος ούτε και αυτοί που είδαν ''φρέσκο αέρα'' ή ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης, σε έναν Τραμπ α' λα γκρέκα.
Ο πολιτικός θάνατος του ΣΥΡΙΖΑ δεν προήλθε λοιπόν ούτε από τη διαρκή συρρίκνωση της απήχησής του, ούτε από την απουσία πολιτικής πυξίδας, ούτε από τη μηδαμινή σχέση Κασσελάκη με την Αριστερά, ούτε καν από τις μαφιόζικες πρακτικές με τα διαδικτυακά πιστόλια, που διασύρουν ανθρώπους οργανωμένα για να έρθει μετά ο αγνός πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις αθλιότητες. Το έχουμε δει αυτό το έργο σε αμέτρητες γκανγκστερικές ταινίες. Οι μαφιόζοι συλλυπούνται πρώτοι πρώτοι τη χήρα του θύματός τους. Όλα τα παραπάνω συνέβαλαν, αλλά το δηλητήριο που οδηγεί τον ΣΥΡΙΖΑ στο τέλος του, είναι η απόλυτη γελοιοποίηση στα μάτια του Ελληνικού λαού. Στην πολιτική μπορείς να επιστρέψεις από ήττες ακόμα και από συντριβές, αλλά ποτέ από την έρημο της γελοιοποίησης. Το πραγματικό πολιτικό αποτέλεσμα αυτής της πικρής κωμωδίας, είναι ότι ακριβώς τη στιγμή που η κυβέρνηση Μητσοτάκη, βιώνει τεράστια φθορά και μια σοβαρή εναλλακτική λύση θα την απειλούσε, η παρουσία Κασσελάκη και η κυριαρχία της παραπολιτικής και του παραλόγου στη δημόσια σφαίρα, πλήττει όλο τον προοδευτικό χώρο στα μάτια των πολιτών. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετατράπηκε σε κόμμα Κασσελάκη και επιστροφή δεν υπάρχει. Ο ίδιος λειτουργούσε λες και ποτέ δεν είπε από την πρώτη στιγμή που εκλέχτηκε ότι «ήρθε το φως» και είναι ο «Στέφανος της Ελλάδας». Και μόνο με αυτήν την δήλωση σταματά αμέσως κάθε πολιτική για να ακολουθήσει με μαθηματική βεβαιότητα ο τραγέλαφος της παθολογίας.

Λες και δεν ήταν ο παντελώς άγνωστος όχι μόνο στην αριστερά αλλά και στη χώρα. Λες και ποτέ δεν έκανε το λάιφ στάιλ και την προσωπική του ζωή θέαμα. Λες και ποτέ δεν έκανε επίδειξη του πλούτου του, λες και ποτέ δεν αποκάλυψε άθελα του τις απολιτίκ έως και δεξιές θέσεις του για την φορολογία, το σύνθημα «πατρίς θρησκεία οικογένεια» το ΝΑΤΟ που είναι «ιερή συμμαχία» αναλαμβάνοντας το ρόλο της κολυμβήθρας του Σιλωάμ, ξεπλένοντας τα αμέτρητα εγκλήματα του ΝΑΤΟ..... Φαίνεται επίσης πως έχει ειδική σχέση με τις κολυμπήθρες, καθώς μας είπε ότι στη βάφτισή του έγινε θαύμα, όταν σχηματίστηκε ένας σταυρός δηλαδή ότι είναι σημάδι ότι είναι απεσταλμένος του Θεού, όπως σχολίασε, με μπόλικη δόση ειρωνείας, ο Θανάσης Παφίλης. Λες και ποτέ δεν είπε ψέματα, λες και ποτέ δεν πήρε πίσω, μετά την κατακραυγή, τις δηλώσεις του και τις συμπεριφορές του, λες και ποτέ δεν ζήτησε συγνώμη σαν τον κακοποιητή σύζυγο για να ξανακάνει τα ίδια, λες και ποτέ δεν απείλησε με διαγραφές όσους δεν συμφωνούν μαζί του, λες και ποτέ δεν κατήργησε τα κομματικά όργανα και τα αντικατέστησε από την αναντίρρητη «αυθεντία» του και την «αδιαμεσολάβητη» σχέση του με το λαό.

Λες και ποτέ δεν έριξε λάσπη στον ιστορικό ηγέτη του κόμματος για «μαύρα ταμεία» και «υπονόμευση», λες και ποτέ δεν αποκάλυψε ότι δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά και ότι απλώς κάνει το όνειρο που είχε από παιδί να τον θαυμάζουν, να είναι αρχηγός οποιουδήποτε κόμματος και να γίνει πρωθυπουργός. ‘Όλα αυτά δεν συνέβησαν ποτέ, καθώς αυτός είναι ο «Εκλεχτός» και ο «Μεσσίας» που είναι άγιος και αναμάρτητος επειδή οι «κακοί» είναι οι «άλλοι». Απλώς οι «άλλοι» τον «υπονομεύουν» εξ αρχής, έτσι χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, γιατί ζηλεύουν την ομορφιά του και είναι «εχθροί» και «υπονομευτές» από τη φύση τους.
Μπροστά λοιπόν σε μια κοινωνία που έχει ανάγκη σοβαρές, ξεκάθαρες και ριζοσπαστικές λύσεις σε πολύ μεγάλα προβλήματα, όπως το κόστος ζωής, οι μισθοί, η Υγεία και η Πολιτική Προστασία, έχουμε μία κυβέρνηση που δεν θέλει και μία ''αξιωματική αντιπολίτευση'' που δεν μπορεί. Ακόμα χειρότερα, έχουμε μια ''αξιωματική αντιπολίτευση'' που πριμοδοτεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη, καταφέρνοντας να την εμφανίζει ως «σοβαρή» στη μεταξύ τους σύγκριση και σύγκρουση.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο της πολιτικό «κατόρθωμα»......

Δεν υπάρχουν σχόλια: