Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Νο1 ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΣΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ''NEW YORK TIMES'' !!! [ video ]

Ο υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης έκανε ανάρτηση στο «X», με αφορμή την ιστορία Αμερικανού τουρίστα Spiros Yiatonpoutsoglou που χρειάστηκε επειγόντως θεραπεία στην Ελλάδα. Όπως αναφέρει, ο Αμερικανός συνέκρινε τις ιατρικές υπηρεσίες της Ελλάδας και των ΗΠΑ καθώς και το κόστος αυτών, ενώ εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ που αποφάσισε να μετακομίσει στη χώρα μας και να φτιάξει την οικογένειά του εδώ.

«Όταν είδα τους ασθενείς να περιμένουν στα ράντζα στους διαδρόμους, σκέφτηκα πως πρόκειται για κάποια παραδοσιακή Ελληνική φιλοξενία, όπου σου δίνουν ένα "κρεβατάκι" για να νιώσεις σαν στο σπίτι σου», είπε. «Οι γιατροί ήταν τόσο απασχολημένοι που νόμιζα ότι έπαιζαν κρυφτό μαζί μου. Έπρεπε να ψάξω αρκετές ώρες για να βρω έναν». Αφού πέρασε τη δική του «Οδύσσεια», ο Spiros Yiatonpoutsoglou αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα. «Γιατί όχι; Αν τα καταφέρεις εδώ, τότε μπορείς να τα καταφέρεις παντού» είπε.
Ωστόσο, αυτό που δεν ανέφερε ο Άδωνης Γεωργιάδης, είναι πως η παραπάνω ανάρτηση άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, με χιλιάδες Αμερικάνους να αφήνουν τη χώρα τους και να μεταναστεύουν στην Ελλάδα και αμέτρητους ακόμα να φτάνουν στα μέρη μας απλά για να επισκεφτούν από κοντά τα νοσοκομεία του ΕΣΥ.
Μάλιστα, σε πρόσφατο άρθρο των New York Times, τα νοσοκομεία του ΕΣΥ αναφέρονται ως ο πιο καυτός τουριστικός προορισμός παγκοσμίως, με τη ζήτηση για κρεβάτια από όλο τον πλανήτη να είναι συνεχής. Την ικανοποίησή του εξέφρασε και η υπουργός τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία παρακάλεσε τους Έλληνες να μην αρρωσταίνουν, ώστε να έχουν προτεραιότητα οι Αμερικάνοι επισκέπτες. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.....
  tokoulouri

Δεν υπάρχουν σχόλια: