Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

ΙΣΠΑΝΙΑ : ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ PET SHOP KAI ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ ΣΚΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ !!! [ video ]

Μεγάλη έρευνα έχει ξεκινήσει από τις Ισπανικές Αρχές οι οποίες υποπτεύονται ότι πολλά Ισπανικά σκυλιά καταλήγουν να γίνονται σκυλοτροφές πρίν μεταφερθούν στην Αγγλία. Συμμορίες απαγάγουν αδέσποτα και εγκαταλελειμμένα σκυλιά και όχι μόνο, από τους δρόμους της Ισπανίας με αποτέλεσμα τα ζώα να καταλήγουν να γίνονται ζωοτροφή σε petshop και εκτροφεία σκύλων!
Το σκάνδαλο μεγατόνων που ξέσπασε στην Ισπανία αποκτά ανεξέλεγκτες προεκτάσεις καθώς σύμφωνα με διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, πρωτεΐνη και λίπη από τα άτυχα ζώα ενδέχεται να έχουν χρησιμοποιηθεί σε επεξεργασμένο φαγητό και για ανθρώπους!
Άλλωστε ήταν μόλις πρίν λίγες ημέρες που συνελλήφθει φορτηγό που μετέφερε σκυλοτροφές άγνωστης προέλευσης χωρίς να υπάρχουν τα αναγνωριστικά στοιχεία των σκυλοτροφών.
Το γκρούπ Viva  το οποίο είναι κατά της κατανάλωσης κρέατος μέσω του υπεύθυνου Justin Kerswell, ανέφερε σε μια καμπάνια ότι έχει υποψίες πως το σκυλίσιο κρέας έχει εισέλθει στις Αγγλικές αγορές μετά την ανακάλυψη πως κρέας αλόγου βρέθηκε να πουλιέται χωρίς να ανεφέρεται ότι πρόκειται για άλογο.
Ήδη κάποια από τα δείγματα που στάλθηκαν στο χημείο έδειξαν ίχνη πρωτεΐνης σκύλου μαζί με πρόβατου.
Πέρυσι οι Ισπανικές Αρχές ανακάλυψαν 15 τόνους νεκρών σκύλων σε εργοστάσιο στην πόλη Galician στην Ισπανία.
Συγχρόνως σε άλλες περιοχές της Ισπανίας βρέθηκαν ίδια ευρήματα νεκρών σκύλων σε μικρότερες ποσότητες.
Αυτά τα σκυλιά προέρχονται από αδέσποτα και σκύλους που έχουν παρθεί από καταφύγια. Αντίστοιχο ήταν το σκάνδαλο των τρελών αγελάδων όπου άτυχα ζώα τρέφονταν με ζωάλευρα που περιείχαν κομμάτια από μέλη του είδους με αποτέλεσμα να εκδηλώσουν την εκφυλιστική ασθένεια του εγκεφάλου Κρόιτσφελντ-Γιάκομπς....

  https://www.dailymail.co.uk/.../Stray-dogs-Spain-used...

Δεν υπάρχουν σχόλια: