Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0 - 1 ΚΑΙ....5 - 4 ΣΤΙΣ...ΚΑΡΤΕΣ !!!

Με ήττα... καλοσώρισε τελικά την Παναχαϊκή η Β' Εθνική.Η πατρινή ομάδα γνώρισε την ήττα με 0-1 μέσα στην Αγυιά από τον Πλατανία Χανίων στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Επεισοδιακή η αναμέτρηση με πολλές κάρτες απο τον διαιτητή Κατσικογιάννη αλλά και διακοπές. Ο διαιτητής "φιλοδώρησε" με κίτρινες πέντε παίκτες της Παναχαϊκής και με τέσσερις τους Χανιώτες, ενώ απο μία κόκκινη (δεύτερες κίτρινες) δέχθηκαν οι δύο ομάδες.
Από τους "κοκκινόμαυρους" εκτός τέθηκε ο Ιωάννου, ενώ απο τον Πλατανιά ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης Μιρτσέτα στο 10ο μόλις λεπτό. Αποβολή όμως και για τον τεχνικό της ομάδας των Χανίων Τίμο Καββακά.
Να σημειωθεί ότι στο 67' ο διαιτητής Κατσικογιάννης ακύρωσε γκολ του Φουρτάδο, σφυρίζοντας επιθετικό φάουλ.
Η Παναχαϊκή αιφνιαδιάστηκε από το γρήγορο γκολ του Πλατανία, προσπάθησε να "απαντήσει" αλλα χωρίς αντίκρυσμα. Μετά το 70' οι "κοκκινόμαυροι" ανέβασαν ρυθμό, πίεσαν περισσότερο και βρέθηκαν αρκετές φορές σε θέση γκολ όμως δεν τα κατάφεραν.
Στο 80΄ο Κυβελίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία του Λαζαρίδη, στο 82’ ο Ουρτάδο με σουτ αστόχησε, ενώ στο 90’ υπήρξε ένταση μεταξύ του Μαραγκουδάκη και του Μάλαρτζ, με τον γκολκίπερ της Παναχαϊκής να διαμαρτύρεται για θέατρο.
* Απογοητευμένοι οι φίλαθλοι της πατρινής ομάδας. Μόλις 4.500 βρέθηκαν στην Αγυιά.
* Οι "κοκκινόμαυροι" έχασαν, και άλλο έδαφος με την ήττα αυτή, αν σκεφτεί κανείς ότι ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με -5 βαθμούς.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ(Μουρατ Σεροπιάν): Μάλαρτζ, Λαμπρόπουλος, Ιωάννου, Τσεμπερίδης (51' Ουρτάδο), Κοιλιάρας, Σπίνουλας (73' Κυβελίδης), Φούφουλας, Μιλοσέσκι (58' Ατματζίδης), Μενδρινός, Ντίνας, Φουρτάδο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ (Τίμος Καββακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Τζανης, Ραπτάκης, Ποτι, Γκονζάλες, Μιρτσέτα, Ναζλίδης (81' Μανουσάκης/93' Δρακάκης), Μαραγκουδάκης, Τσεσκελής (63' Ντιράμι).
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Καλλιθέα – Διαγόρας 1-0
Παναχαϊκή - Πλατανιάς  0-1
Βέροια – Βύζας Μεγάρων  1-0
Θρασύβουλος – Αναγέννηση Γιαννιτσών  0-1
Δευτέρα 31/10
19.00 Πανθρακικός – Καλλονή

Το πρόγραμμα της επόμενης (2ης) αγωνιστικής
Βέροια-Παναχαϊκή
Πλατανιάς-Πανθρακικός
Βύζας Μεγάρων-Πιερικός
Καλλονή-Καλλιθέα
Ομάδα Β-Ομάδα Α
Διαγόρας-Θρασύβουλος
Ηρακλής Ψαχνών-Εθνικός Αστέρας
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Αγροτικός Αστέρας
Φωκικός –Αναγέννηση Επανομής

Δεν υπάρχουν σχόλια: