Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΕ - ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΤΕ ΜΕ !!! [ video ]

«Τα παιδιά αυτά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί. Όπως και στο Μάτι τους κάψαμε όλες και όλοι μαζί». Αυτό μας πέταξε κατάμουτρα, με απύθμενο θράσος, αναλγησία και παντελή έλλειψη σεβασμού απέναντι στους νεκρούς στα Τέμπη και στο Μάτι, αλλά και σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό, η κυβέρνηση της Ν.Δ. μέσω της προκλητικής  δήλωσης της υποψήφιας Ευρωβουλευτού Φλέσσα.

Και έχουν το θράσος να ζητούν την ψήφο μας.

Πώς ακριβώς τα σκοτώσαμε όλοι μαζί; Εγώ, προσωπικά, δεν είχα δικαίωμα υπογραφής συμβάσεων και δεν έφτασε στο γραφείο μου καμία επιστολή με την οποία με προειδοποιούσαν οι συνδικαλιστές για τον κίνδυνο μεγάλου ατυχήματος. Ούτε πολιτικός είμαι, ούτε κατάγομαι από κάποιο πολιτικό τζάκι, ούτε με διόρισαν κάπου, ούτε με δημόσιο χρήμα έχω πληρωθεί ποτέ, ούτε ήμουν μέλος κάποιας κυβέρνησης και τα υπουργεία δεν ξέρω καν που είναι.
Μεγαλύτερο «πλυντήριο» ξεπλύματος Καραμανλή και Μητσοτάκη δεν έχει υπάρξει από την αποφράδα εκείνη μέρα μέχρι σήμερα. Κάποιοι ΔΕΝ έχουν έστω και ελάχιστη αξιοπρέπεια.
Δεν σας θυμίζει το «όλοι μαζί τα φάγαμε», του Πάγκαλου;

Και φυσικά ο Παύλος Μαρινάκης την κάλυψε, καθώς μίλησε για κοπτοραπτική. Μίλησε, λέει, για διαχρονικές παθογένειες Ποιος ευθύνεται για αυτές τις παθογένειες; Κάποιοι φίλοι από το χωριό ή τα δύο κόμματα που κυβέρνησαν από τη Μεταπολίτευση και μετά; Ποιοι έβαλαν τις υπογραφές τους; Ποιοι κώφευαν όταν κάποιοι τους φώναζαν ότι θα γίνει ατύχημα; Ποιοι διόριζαν από τα παράθυρα, χωρίς κανένα απολύτως κριτήριο;
Η χυδαιότητα στην πολιτική δεν έχει τελειωμό, αλλά εσείς αυτούς θέλετε και το έχετε αποδείξει....

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: