Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΝΕΟ ''DESIGN'' ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ....''ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ'' ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ !!!

Ανήσυχοι για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στις ελληνικές εξαγωγές η επιβολή κυρώσεων από την ΕΕ σε βάρος της Ρωσίας οι Έλληνες εξαγωγείς απέστειλαν επιστολή τους προς το Μ.Μπαρόζο, για να λάβουν την εξής ανεκδιήγητη απάντηση:
"Να στραφείτε στην Ουκρανία, τη Μολδαβία και τη Γεωργία". Φυσικά εάν τα πράγματα δεν ήταν τόσο τραγικά θα ρποκαλούε τον γέλωτα μια τέτοια απάντηση, οι εν λόγω χώρες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ "ΜΑΝΤΙΛΙ" ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ, πόσο μάλλον να απορροφήσουν τις μεγάλες ποσότητες φρούτων που καταναλώνει η ρωσική αγορά.Πρόκειται για μια άκρως κοροϊδευτική απάντηση, αλλά έτσι γίνεται, τα λόγια δεν κοστίζουν τίποτα. Το δε μέγεθος της ρωσικής αγοράς είναι τριπλάσιο των τριων χωρών μαζί ακόμα και εάν διέθεταν οικονομικές δυνατότητες.Πρόκειται για μια οικονομική καταστροφή για τους φρουτοπαραγωγούς της χώρας, οι οποίοι στα δύσκολα χρόνια του Μνημονίου κυριολεκτικά είχαν επιβιώσει από τις εξαγωγές προς Ρωσία, η οποία ρωσική αγορά τις απορροφούσε αχόρταγα.
Πωλητές φρούτων στη Κίνα έντυσαν με... εσώρουχα τα ροδάκινά τους ενόψει φεστιβάλ. Πολλές φορές έχουν παρομοιάσει τα ροδάκινα με... οπίσθια και τώρα χάρη σε πωλητές φρούτων στη Κίνα, μοιάζουν κιόλας καθώς τα έχουν ντύσει με εσώρουχα!
Ενόψει του Φεστιβάλ Qixi κάποιοι σκέφτηκαν να ντύσουν τα ροδάκινά τους με σέξι εσώρουχα και να τα μοσχοπουλήσουν καθώς ένα κουτί με εννέα ροδάκινα κοστίζουν 498 γιουάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: