Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ - ΚΑΛΑ....40 !!!

Πολυαγαπημένο, αξέχαστο και αλησμόνητο ΠΑΣΟΚ. Είμαστε όλοι μαζί για να γιορτάσουμε τα 40 χρόνια σου. Καλά 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ.
 
Μαζί μη νομιστεί κι αυτό που γινόταν στην πλατεία Κλαυθμώνος κάποτε. Δέκα άτομα είμαστε ή μάλλον ξαναμετράω για να σου πω ακριβώς. Είμαστε 6 άτομα, όσο και το τωρινό ποσοστό μας.
 
ΠΑΣΟΚ σήμαινε Ανδρέας. Παπανδρέου. Και τώρα σημαίνει Ανδρέας. Λοβέρδος.
 
Ποιος δεν θυμάται τις φράσεις: «Ραντεβού με την Ιστορία», «Το χρονοντούλαπο της Ιστορίας», «Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά». Πιο πολύ μάλιστα τις θυμάται και αναπαράγει ο Τσίπρας. Το μόνο που δεν είχες κάνει είναι να πας στο Αγιον Ορος.
 
Είμαστε όλοι εδώ. Τρόπος του λέγειν. Αλλού ο Βενιζέλος και αλλού ο Γιωργάκης. Τα 'μαθες τα νέα πατέρα του Γιώργου; Ανακοινώνει κόμμα.
 
Ναι, τη Δευτέρα αναγγέλλει την ίδρυμα του νέου κόμματός του. Μ-εταρρυθμιστικό Α-νανεωτικό Λα-ϊκό Κ-οινωνικό – Δημοψήφισμα. ΜΑΛΑΚΙΔ, δηλαδή.
 
Είναι εδώ όμως ο Βαγγέλης. Οχι ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος, με τον οποίο έσπαγες πλάκα. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος που τον καρπάζωνες στον σβέρκο, όταν του έδινες κεφτεδάκια. Πλάκα τότε κάνουμε κι εμείς. Πλάκα μας κάνει κι αυτός. Μέχρι και με το κυβερνητικό αεροπλάνο ταξιδεύει.
 
Σήμερα έκοψε δύο ώρες από το βαρυφορτωμένο πρόγραμμά του και είναι εδώ. Και είχε την πολύ έξυπνη ιδέα να σε ξαναθάψουμε κάτω από μια ελιά. Θα κόψει περισσότερα εισιτήρια και από τον τάφο του Μεγαλέξανδρου.
 
Και εσύ Μέγας είσαι. Πρώτος είχες πει κανένας να μην παίρνει δωράκι πάνω από 500 εκατομμύρια. Αν το άκουγε ο φίλος σου ο Ακης θα έριχνε και μια ζεϊμπεκιά και θα έκανε κι αυτή την επετειακή ομιλία.
 
Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά. Η παρακαταθήκη που κρατήσαμε όλοι. Και πρώτος ο Βαγγέλης. Οχι ο Γιαννόπουλος. Ο Βενιζέλος.
 
ΠΑΣΟΚ-Ανδρέα. Ας είναι ελαφρύς ο σοσιαλισμός που σας σκεπάζει και σας γιορτάζει σήμερα.                                            ΠΗΓΗ    ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: