Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ : ΕΦΟΔΟΣ ΧΡ. ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΣΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΜΗΡΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟ'Ι'ΚΑΣ !!!

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι ειδικές μονάδες αντιμετώπισης απασφαλισμένων, ύστερα από την εισβολή του ειδικού συμβούλου του πρωθυπουργού σήμερα το πρωί, στην αίθουσα των διαπραγματεύσεων με την τρόικα όπου τους κρατάει ομήρους υπό την απειλή όπλου.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που είχαν μαζευτεί από το πρωί στην οδό Νίκης, πριν η αστυνομία αποκλείσει την περιοχή, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ, ενώ πριν από λίγο εμφανίστηκε στο μπαλκόνι στοχεύοντας με το όπλο του έναν εκπρόσωπο τον δανειστών.
Ο ίδιος, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με την Αστυνομία, δήλωσε ότι εκπροσωπεί το κίνημα «Τ.Μ.Π.Κ.Σ.» που σημαίνει «Τζάμπα Μαγκιά και Παραμύθιασμα Κατά του ΣΥΡΙΖΑ», που στοχεύει στην ανατροπή του πολιτικού κλίματος και στη δημοσκοπική αποκατάσταση της Νέας Δημοκρατίας.
Για να απελευθερώσει τους ομήρους ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, να του προσκομίσει η εταιρία Public Issue δώδεκα καινούριες, μη σημαδεμένες ποσοστιαίες μονάδες, να αποκατασταθεί η δημόσια εικόνα της Σοφίας Βούλτεψη σβήνοντας από τη μνήμη του κοινού τις πρόσφατες ενέργειές της (με χρήση του ειδικού εργαλείου που χρησιμοποιούν οι Men in Black), και εκταμίευση της δόσης με παράλληλη αποχώρηση των δανειστών.
Επίσης απαίτησε στο εξής, οι εκπρόσωποι της Τρόικας, να εμφανίζονται ντυμένοι όπως οι Τούρκοι στον «Παπαφλέσσα» και να δίνουν εικονικές μάχες με τους Έλληνες υπουργούς οι οποίοι θα είναι ντυμένοι Καλόγεροι και Οπλαρχηγοί, ώστε να αναπτερωθεί το εθνικό φρόνημα.
Παρέμβαση στο θέμα που προέκυψε, έκανε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, που δήλωσε ότι η εμπιστοσύνη στη χώρα μας έχει αποκατασταθεί, ότι οι σχέσεις με τους δανειστές μας είναι άριστες, και ότι η εκμετάλλευση της επίθεσης του συμβούλου του στο υπουργείο Οικονομικών, είναι ένα επικοινωνιακό κόλπο του ΣΥΡΙΖΑ που δεν πείθει πια κανέναν.
Τέλος, ανακοίνωσε και ότι σύντομα θα συνταξιοδοτηθούν πρόωρα 15.000 έκτακτοι υπάλληλοι 35 ετών, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για νέες προσλήψεις, δηλαδή για 500 παραπάνω από όσες υπόσχεται ο κ. Τσίπρας.          
ΠΗΓΗ     moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: