Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΑΠΕΔΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑ'Ι'ΤΕΙΟ Η ΒΥΚΗ ΣΤΑΜΑΤΗ.ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ !!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η Βίκυ Σταμάτη, απέδρασε τη νύχτα από το Δρομοκαΐτειο. Οι φρουροί βρήκαν την μπαλκονόπορτα ανοιχτή. Η αστυνομία έχει ήδη κινητοποιηθεί και την αναζητά, καθώς ενημερώθηκε νωρίς το πρωί.
Σύμφωνα με την πηγές της αστυνομίας, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, η οποία αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, το... έσκασε από το Δρομοκαΐτειο μεταξύ, 01:00 και 05:00 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, στο δωμάτιο έχει βρεθεί γράμμα της Βίκυς Σταμάτη που αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η μητέρα πρέπει να είναι μαζί με το παιδί της».

Δημόσια έκκληση του δικηγόρου της να επιστρέψει
Μιλώντας, στο ραδιόφωνο του Alpha ο δικηγόρος της, Φραγκίσκος Ραγκούσης, αποκάλυψε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της το βράδυ της Τετάρτης, κατά την οποία διαπίστωσε ότι βρισκόταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λόγω της εκ νέου απόρριψης του αιτήματός της για αποφυλάκιση και απηύθυνε δημόσια έκκληση να επιστρέψει και να μην κάνει κακό στον εαυτό της.
Ο δικηγόρος μάλιστα, τόνισε, ότι η Βίκυ Σταμάτη του είπε: «Δεν μπορώ να είμαι μακριά από το παιδί και να είμαι ανάξια μάνα. Δεν θέλω να πεθάνω στο Δρομοκαΐτειο» 
«Κάποιος τη βοήθησε» λέει ο πρόεδρος του Ψυχιατρείου
Μιλώντας στο Mega ο πρόεδρος του Δρομοκαΐτειου, Ισίδωρος Πρόϊος, ξεκαθάρισε ότι «η διοίκηση δεν φέρει καμία ευθύνη», καθώς όπως είπε η Βίκυ Σταμάτη βρισκόταν υπό φρούρηση.
«Ήταν στο δωμάτιο μόνη της και φρουρούνταν επί 24ωρου βάσεως από σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Κορυδαλλού σε τρεις βάρδιες. Το δωμάτιό της βρισκόταν στο ισόγειο και το μπαλκόνι της ήταν κλειδωμένο με λουκέτο το οποίο βρέθηκε παραβιασμένο» είπε.
«Ασφαλώς κάποιος τη βοήθησε» πρόσθεσε ο κ. Πρόϊος, τονίζοντας ότι αυτό ίσως να έγινε κατά την αλλαγή βάρδιας των φρουρών.  
www.topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: