Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Η....ΤΡΑΓΩΔΙΑ Ο....ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ....ΑΓΟΡΕΣ !!! [ video ]

Και εκεί που τα είχαμε όλα έσκασε και η βόμβα που λέγεται … Πανούσης, ο οποίος απειλείται λέει από θεούς και δαίμονες δηλαδή… τρομοκράτες-πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες! Όλα αυτά γίνονται την ώρα που αναζητείται «πολιτική λύση»… διότι η τραγωδία του ελληνικού λαού συνεχίζεται.
Ο άνθρωπος όμως την τραγωδία θέλησε να την εξελίξει σε κωμωδία στην οποία πρωταγωνιστεί η τρέλα της συνωμοσιολογίας που ανέδειξε το πολιτικό σύστημα τα τελευταία χρόνια.
Εντωμεταξύ συνεχίζονται οι νέες απειλές των ανάλγητων συνωμοτών, εταίρων-δανειστών της Ελλάδας σε ότι αφορά στη ζωή και στη περιουσία των Ελλήνων.
Φθάσαμε πάλι στο σημείο μηδέν να τα δίνουμε όλα και να ζητούν περισσότερα για να πάρουμε τη δόση.  Σου λένε δηλαδή αν δεν συμφωνείτε στα  εφαρμοστικά  μέτρα τα προαπαιτούμενα κλπ, θα πτωχεύσετε - λες και τώρα  τρώμε με χρυσά κουτάλια… Ωστόσο κακά είναι τα ψέματα ότι αν συμφωνήσουμε θα φτωχοποιηθούμε… Πραγματικά μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι από τας Ευρώπας που μας βλέπουν στις αγορές το 2016. Αν εννοούν τις λαϊκές δεν έχουμε κανένα λόγο να το αμφισβητήσουμε. Η λύση ίσως έρθει από τον Ζεράρ Ντε Βιλίες ή τον Τζόν Λε Καρέ… Αναμένουμε πάντως και  την αντίδραση του κυρίου Πανούση (του Τζίμη) εννοείται…                                                                                             ΜΙΧΑΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: