Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο....ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 !!!

Κορυφώνεται στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2016 με τοποθετήσεις υπουργών και βουλευτών των κομμάτων. Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί το βράδυ με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών και την ονομαστική ψηφοφορία που θα ακολουθήσει.
Υπέρ της ψήφισης του προϋπολογισμού έχουν ταχθεί οι εισηγητές και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ενώ οι εισηγητές των κομμάτων της αντιπολίτευσης έχουν δηλώσει ότι θα τον καταψηφίσουν.
Ο πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης χαρακτήρισε το νέο προϋπολογισμό, ένα σωστό εργαλείο, επαρκές σε αυτή τη φάση για την εφαρμογή και τήρηση του οδικού χάρτη που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός.
«Παραμένουμε πιστοί στην ανάγκη ανατροπής της λιτότητας σε ευρωπαϊκή κλίμακα. Έχει πολύ μεγάλη σημασία να βοηθήσουμε όλοι για να ηττηθεί η στρατηγική της λιτότητας σε ευρωπαϊκή κλίμακα», σημείωσε και συνέχισε:
«Είναι εύλογο η αντιπολίτευση να μην υπερψηφίζει τον προϋπολογισμό. Θα περίμενε κανείς, όμως, κυρίως από την αξιωματική αντιπολίτευση, προτάσεις για το τι θα πρέπει να γίνει» ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Ν. Βούτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: