Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕ'Ι'ΜΑΡΑΚΗΣ : ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΜΙΑ....ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΛΥΣΗ !!! [ video ]



Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι εσωκομματικές εκλογές στην Νέα Δημοκρατία, για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος, αφού αυτή τη φορά κατάφεραν και να ψηφίσουν και να βγάλουν αποτελέσματα. Στις εκλογές ψήφισαν οι μισοί από αυτούς που είχαν ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές του 2009, αλλά, αν κρίνουμε από τις ηλικίες αυτών που ψήφισαν σήμερα, αυτοί που δεν πήγαν να ψηφίσουν έχουν πεθάνει, οπότε έχουν μια πολύ καλή δικαιολογία και δεν πρέπει να τους κατηγορήσουμε για αδιαφορία.
Σε αυτή την εκλογική διαδικασία ψήφισαν περίπου 400.000.
Το 2009 οι ψηφίσαντες ανήλθαν στους 782.136, με τον Αντώνη Σαμαρά να συγκεντρώνει 386.400 ψήφους, τη Ντόρα Μπακογιάννη 306.625 και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη 78.870 ψήφους.
nea dimokratia1
Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι το δίδυμο στον δεύτερο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης στη ΝΔ που θα διεξαχθεί στις 10 Ιανουαρίου. Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ο Β. Μεϊμαράκης συγκέντρωνε πάνω από το 40% των ψήφων, ο Κ. Μητσοτάκης πλησίαζε το 30%, ενώ ο Α. Τζιτζικώστας ήταν λίγο πάνω από το 20% με τέταρτο τον Α. Γεωργιάδη να πλησιάζει το διψήφιο.
Ο Β. Μεϊμαράκης ήταν αναμενόμενο ότι θα κόψει πρώτος το νήμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως ανέτρεψε τα προγνωστικά που τον ήθελαν δεύτερο πίσω από τον Απόστολο Τζιτζικώστα.
«Σήμερα ( 400.000Χ3.00=1.200.000Ε ) πολίτες πήραν τη Νέα Δημοκρατία στα χέρια τους. Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. H συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία" ανέφερε στην δήλωσή του ο Κ. Μητσοτάκης όταν είχε ξεκαθαρίσει η σειρά της εκλογής και πρόσθεσε: "Σήμερα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας παραδοσιακοί ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας ενώθηκαν με πολλές  χιλιάδες νέους φίλους του κόμματος μας...Η σιωπηλή πλειοψηφία δεν είναι πλέον σιωπηλή. Πολίτες κάθε ηλικίας περίμεναν υπομονετικά στις ουρές και έστειλαν πολλαπλά μηνύματα. Έστειλαν μήνυμα να ξανακάνουμε τη Νέα Δημοκρατία μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη.  Να προχωρήσουμε σε Δημιουργική Ανανέωση.  Να γίνουμε το ταχύτερο αξιόπιστη κυβερνητική λύση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: