Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΣΤ' ΑΡΜΑΤΑ ΣΤ' ΑΡΜΑΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ..... !!!

ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ.                                                          Οι αντιδράσεις του κόσμου στη μεταρρύθμιση για το ασφαλιστικό βρίσκουν… σύμφωνο τον υπουργό που την υπογράφει.
Ο Γιώργος Κατρούγκαλος «καλωσόρισε» τις αντιδράσεις, αναφέροντας μάλιστα ότι συμφωνεί με εκείνους που «φωνάζουν» για τη μεταρρύθμιση.
Σε συνέντευξή του, όταν του επισημάνθηκε ότι για την ώρα η αντίδραση του κόσμου είναι να βγει στους δρόμους, ο υπουργός σχολίασε «Να βγει. Αυτά που υποστηρίζει ο κόσμος στους δρόμους είναι αυτά που υποστηρίζω και εγώ. Αναδιανομή, υψηλότερες συντάξεις… Κι εγώ για αυτά προσπαθώ να διαπραγματευτώ με τους Θεσμούς. Προσπαθώ όμως να ισορροπήσω ταυτόχρονα ανάμεσα στην ανάγκη να έχει το συνταξιοδοτικό σύστημα αυτά τα χαρακτηριστικά και να τιθασεύσω τα ελλείμματα που υπάρχουν. Μήπως να μπει σε δημοψήφισμα το νέο ασφαλιστικό να δούμε εάν κυβέρνηση και κοινωνία όντως υποστηρίζουν τα ίδια ή εκεί θα έχουμε πάλι άλλα; Κάπου πρέπει να υπάρχουν και κάποια όρια στον δημόσιο λόγο κ. υπουργέ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: