Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ''ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ'' ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ....ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!!

Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, του Γιώργου Παπανδρέου, με μακροσκελή ανακοίνωση, τοποθετείται στη τρέχουσα πολιτική συγκυρία και στις διαμορφούμενες εξελίξεις ενόψει των δύσκολων αποφάσεων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, το επόμενο τρίμηνο, στο Ασφαλιστικό, τη φορολόγηση των αγροτών και την εκπόνηση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής.
Παρεμβαίνει εκφράζοντας τις απόψεις του για την έξοδο της Ελλάδας από την παρατεταμένη κρίση αναζητώντας , όπως αναφέρει, την «επανάσταση του αυτονόητου».
Αφήνοντας αιχμές για πολιτικές σκοπιμότητες, ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε χώρος για άλλες, ούτε η πολυτέλεια για δεύτερες σκέψεις και μικροκομματικούς υπολογισμούς.
Χωρίς ωστόσο σαφή σημάδια αυτοκριτικής και παραδοχής λανθασμένων επιλογών, κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης 2010-2012, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών επισημαίνει ότι η χώρα εισέρχεται στον έβδομο χρόνο της κρίσης «παραμένοντας στο ίδιο σημείο, με χειρότερες ωστόσο κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες, παρά τα όσα μεσολάβησαν και παρά τις διαψεύσεις των εύκολων αλλά αδιέξοδων λόγων και δήθεν λύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: