Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΖΙΝΤΑΝ - ΡΟΝΑΛΝΤΟ....ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ !!!

Με το «αριστερό» ξεκίνησε ο «Ζιζού» την σταδιοδρομία του ως προπονητής της Ρεάλ. Ύστερα από φραστικό επεισόδιο που είχε με τον ακριβοπληρωμένο star της ομάδας, του επιτέθηκε με το κεφάλι και τον έριξε κάτω.
Σκηνές του Παγκοσμίου Κυπέλου του 2006 εκτυλίχθηκαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των 6.000 φανατικών οπαδών της Ρεάλ που είχαν βρεθεί σήμερα στο Μπερναμπέου για να παρακολουθήσουν την πρώτη πανηγυρική εμφάνιση του Ζινεντίν Ζιντάν στο ρόλο του προπονητή.
Η προπόνηση κυλούσε φαινομενικά ήρεμα και κανείς δεν είχε δώσει σημασία στους λεκτικούς διαξιφισμούς ανάμεσα στον Ζιντάν και τον Κριστιάν Ρονάλντο που είχαν ξεκινήσει από τη στιγμή που οι δύο άντρες βρέθηκαν στο γήπεδο.
Ξαφνικά, και ενώ παίζονταν το «οικογενειακό διπλό» ο Ρονάλντο βρέθηκε στο έδαφος ενώ η έκφραση του προσώπου του έδειχνε ότι πονάει πολύ. Αυτομάτως τα βλέμματα όλων στράφηκαν στον νέο προπονητή που είχε σκύψει πάνω από τον Ρονάλντο και του φώναζε.
Αυτό που όλοι φοβόνταν είχε συμβεί. Δεν χρειάστηκε καν δουν τη φωτογραφία που τράβηξε ένας από τους δεκάδες φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν στο γήπεδο και έδειχνε καθαρά τον Ζινεντίν Ζιντάν να χτυπάει με το κεφάλι τον άσο της Ρεάλ.
Ο Ρονάλντο μεταφέρθηκε αμέσως μετά το επεισόδιο στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε γενικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα μαλιά του έχουν υποστεί κάποιο τραυματισμό, ενώ ο Ζιντάν, αρνήθηκε να σχολιάσει επίσημα το επεισόδιο και περιορίστηκε σε ένα αινιγματικό «ξέρει αυτός».
Πάντως, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Ρεάλ, το επεισόδιο θεωρείται λήξαν, αλλά ο Ζινεντίν Ζιντάν θα πρέπει στο μέλλον να μην ξαναπλησιάσει τον Ρονάλτο σε απόσταση κεφαλιάς.         
Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: