Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

EUROBANK - BANG !!! [ video ]

Την εκτίμηση του ότι «η χώρα, παρά τα λεγόμενα από τις Κασσάνδρες, γυρίζει σελίδα οριστικά προς το καλύτερο» διατύπωσε ο πρόεδρος της Eurobank Νίκος Καραμούζης.
Ο πρόεδρος της Εurobank ανέφερε ότι ο δρόμος για την χώρα σήμερα είναι ουσιαστικά μονόδρομος και η κυβέρνηση εφαρμόζει ένα πρόγραμμα που αν υλοποιηθεί με συνέπεια και συνδυαστεί με αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, θα μας επιστρέψει σταδιακά στην ομαλότητα και την προοπτική.
Ο Ν. Καραμουζης επισήμανε ότι οι διαφορές με την Ευρωπαϊκή Ένωση γεφυρώνονται σε πνεύμα συνεννόησης, ενώ οι πρόδρομοι οικονομικοί δείκτες βελτιώνονται. Επίσης, η επενδυτική εικόνα της χώρας αναβαθμίζεται σταδιακά διεθνώς, όπως επιβεβαιώνει και η προσέλευση περίπου 4,5 δισ. ευρώ ιδιωτικών κεφαλαίων στο πλαίσιο των πρόσφατων τραπεζικών ανακεφαλαιοποιήσεων και καθώς το οικονομικό και επενδυτικό κλίμα καλυτερεύει, υπό ορισμένες ρεαλιστικές και επιτεύξιμες προϋποθέσεις, η χώρα μπορεί να επιστρέψει στην οικονομική ανάπτυξη και την ομαλότητα, κυρίως από το δεύτερο εξάμηνο του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια: