Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Ο....ΑΓΩΝ ΤΟΥΣ - IHR....KAMPF !!!

Η μεγάλη ζήτηση για την επανέκδοση του "Mein Kampf" (Ο αγών μου) που κυκλοφόρησε σήμερα στη Γερμανία για πρώτη φορά από το 1945, ξάφνιασε τον εκδότη, ο οποίος παρέλαβε τετραπλάσιες παραγγελίες αντιτύπων.

Ο Αντρέας Βίρσινγκ, διευθυντής του Ινστιτούτου Σύγχρονης Ιστορίας (IFZ) του Μονάχου, που εξέδωσε το βιβλίο, ανέφερε πως παρέλαβε παραγγελίες περίπου 15.000 αντιτύπων, έναντι των 4.000 που αρχικά τυπώθηκαν.
Υπάρχουν αιτήσεις για να μεταφραστεί στα ιταλικά, στα γαλλικά και στα αγγλικά και παραγγελίες και από την Τουρκία, την Κίνα, την Νότια Κορέα και τον Πολωνία, δήλωσε ο Βίρσινγκ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα.
Το βιβλίο έγινε ευπώλητο στην Γερμανία κατά τη διάρκεια της δεκαετίας 1930, με 12 εκατομμύρια αντίτυπα να έχουν πωληθεί από την λήξη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου το 1945. Έχει μεταφραστεί σε 18 γλώσσες, αλλά μετά τον πόλεμο απαγορεύτηκε η κυκλοφορία του.«Σπάει ταμεία» στη Γερμανία ο «Αγών μου» του Χίτλερ - 15.000 αντίτυπα σε μια μέρα! - MediaΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: