Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Ο....ΤΣΙΠΡΑΣ Η....ΓΑΤΑ ΙΜΑΛΑ'Ι'ΩΝ Η....ΚΟΤΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ....ΦΙΛΟΖΩΟΙ !!!

Ίσως ο Πρωθυπουργός να μην περίμενε τις αντιδράσεις των απανταχού ζωόφιλων όταν είπε από τηλοψίας και (προφανώς) προς χάριν αστεϊσμού πως «σκίσαμε τη γάτα...». Η Ροδούλα Κωνσταντινίδου, μέλος της Φιλοζωικής - Περιβαλλοντικής Δράσης Εθελοντών Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου εξέφρασε την ενόχλησή της για τη φράση αυτή του Πρωθυπουργού: «Δεν περίμενα από τον Α.Τσίπρα να εκστομίσει μια τέτοια φράση, βάναυση για τον δυτικό πολιτισμό.
Θα πρέπει να εξαλειφθεί από το ελληνικό λεξιλόγιο. Αλήθεια δεν το περίμενα τη στιγμή που ξέραμε ότι προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει ένα ισχυρό φιλοζωικό κομμάτι. Ας έλεγε "τους κατατροπώσαμε», ακούς εκεί να λέει γελώντας "σκίσαμε τη γάτα"!». Η κυρία Κωνσταντινίδου δίνει ακόμη μία κίτρινη κάρτα στον Πρωθυπουργό, όταν είπε (πάλι από τηλοψίας) ότι «θα πάρουμε και άλλα μέτρα ώστε να μην αυξήσουμε την τιμή του βοείου κρέατος»:
«Δεν ξέρει με πόσο βάναυσο τρόπο θανατώνονται τα ζώα για να φαγωθούν». Αντε τώρα να ξεμπλέξει ο Πρωθυπουργός με τους ζωόφιλους. Με την ευκαιρία θέλω να σας θυμίσω την κότα που πέταξε η Αυγή Βουτσινά στις 19 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μαξίμου φωνάζοντας «είστε κότες». Δεν τη βρήκαν ακόμη. Την έψαξαν οι φρουροί αλλά η κότα άφαντη. Αλλο ένα ερώτημα των φιλοζωικών εταιρειών προς τον Α.Τσίπρα: «Τι απέγινε η κότα; Την πήρε κανείς, ποιος και κυρίως τι την έκανε;»Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΤΑ ΜΑΞΙΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: