Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΜΠΡΑΒΟ....ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!

Για υιοθέτηση διαρροών που υπονομεύουν την εθνική προσπάθεια κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής, κατηγόρησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Όγα Γεροβασίλη, δήλωσε στον σταθμό Real Fm:
«Αποτελεί ένδειξη απίστευτης μικρότητας και εθνικής ανευθυνότητας, την ώρα που ο Πρωθυπουργός δίνει τη μάχη της διαπραγμάτευσης και πριν ακόμη ξεκινήσει η Σύνοδος Κορυφής, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υιοθετεί διαρροές, οι οποίες μετά από λίγο διαψεύδονται, υπονομεύοντας την ελληνική προσπάθεια», δήλωσε η κ. Γεροβασίλη και πρόσθεσε ότι «ο ελληνικός λαός μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του».
Ένώ απάντηση στα όσα είπε πρόσφατα ο Νίκος Δένδιας στη Βουλή για τον Ιωάννη Μεταξά και για τα περί «τσουβαλιάσματος εκ μέρους της Αριστεράς» στάθηκε ο Νίκος Παππάς με «τιτίβισμά» του στον προσωπικό του λογαριασμό.
Ο υπουργός Επικρατείας αναφέρθηκε και στον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος πρόσφατα χαρακτήριζε τον Αλέξη Τσίπρα ως τον χειρότερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης (συμπεριλαμβανομένου μάλλον και του Γιώργου Παπαδόπουλου).
«Δεν υπάρχει ακροδεξιός στη Νέα Δημοκρατία λένε… Αλλά ο Νίκος Δένδιας, από βήματος Βουλής, «δεν χαρίζει τον Μεταξά στην Χρυσή Αυγή». Και ο Άδωνις Γεωργιάδης ισχυρίζεται πως χειρότερος πρωθυπουργός μεταπολεμικά (και από Παπαδόπουλο) είναι ο Τσίπρας. Μπράβο Κυριάκο Μητσοτάκη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς στο twitter.                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια: