Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΜΕ....SELFIE ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ !!!

«Η κατάσταση που είδα σήμερα στην Ειδομένη είναι μια γροθιά στο στομάχι για τη χώρα μας, για όλη την πολιτισμένη Ευρώπη και για τον πολιτισμό μας συνολικά» κατήγγειλε ο Κούλης Μητσοτάκης
Για ακροδεξιό λαϊκισμό κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη με αφορμή την επίσκεψη του αρχηγού της ΝΔ στην Ειδομένη.
«Δεν μπορεί ο Κούλης Μητσοτάκης να πατά ταυτόχρονα και στην βάρκα του ακροδεξιού λαϊκισμού και στην βάρκα της ευαισθησίας». «Είναι πολύ ανησυχητικά τα πράγματα... Κινδυνεύουμε και με μια τρίτη - διπλωματική - κρίση (...) είναι no man’s land χωρίς έλεγχο για τίποτε η Ειδομένη... Η Ελλάδα από χώρα διέλευσης εξελίσσεται σε χώρα παραμονής και πολύ φοβούμαι σε χώρα διακίνησης μεταναστών» προειδοποίησε νωρίτερα ο Γιώργος Κουμουτσάκος.
«Κινδυνεύουμε και με μια τρίτη - διπλωματική - κρίση, τη στιγμή που η διαπραγμάτευση για την αξιολόγηση είναι παγωμένη και το προσφυγικό έχει πάρει επικίνδυνες και ανεξέλεγκτες διαστάσεις» δήλωσε ακόμη ο βουλευτής της ΝΔ.
«Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. (Η είσοδος μεταναστών στην ΠΓΔΜ) προσθέτει ένταση στην περιοχή, διακρατική αυτή τη φορά, αν δεν γίνουν τα σωστά βήματα» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: