Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΑΥΣΤΡΙΑ : ΟΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ....ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΦΑΡΣΑ !!!

Ακροδεξιό σοκ στην Αυστρία - Θρίαμβος για το FPÖ στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών 
To ακροδεξιό, αντι-μεταναστευτικό κόμμα FPÖ χαράσσει ξεκάθαρα πορεία προς την κορυφή στις προεδρικές εκλογές της Αυστρίας. Τα πρώτα αποτελέσματα από εκλογικές αρχές της χώρας φαίνεται να δείχνουν πως λαμβάνει το 35 τοις εκατό των ψήφων, αφήνοντας πίσω τους δύο αντιπάλους του με ποσοστά μεγαλύτερα του 10% αλλά μικρότερα του 20%.
Σύμφωνα με τον Independent, o Norbert Hofer που περιόδευε έχοντας μαζί και το πιστόλι του είχε επιδοθεί σε εκστρατεία υπέρ της οπλοκατοχής υποστηρίζοντας πως αυτό είναι μια λογική αντίδραση στην εισροή των προσφύγων στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής κρίσης. Ο ίδιος είναι υπέρμαχος μιας ακόμη πιο αυστηρής πολιτικής απέναντι στο προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα. 
O Norbert Hofer   H Deutshe Welle μεταδίδει πως όλα δείχνουν ότι στον δεύτερο γύρο, στις 22 Μαΐου, ο Χόφερ θα αναμετρηθεί είτε με τον υποψήφιο των Πρασίνων, είτε με την Ίρμγκαρντ Γκρις. Στη δεύτερη θέση των exit polls αναδεικνύεται ο υποψήφιος των Πρασίνων και πρώην πρόεδρος του κόμματος Αλεξάντερ φαν ντερ Μπέλεν με ποσοστό γύρω στο 21%, αλλά με μικρή διαφορά από τη δικαστικό και ανεξάρτητη υποψήφια Ίρμγκαρντ Γκρις, η οποία φαίνεται πως έρχεται τρίτη με ποσοστό γύρω στο 18-19%. Η ιστορία μας έχει διδάξει? ότι επαναλαμβάνεται. Τι θα ακολουθήσει μετά είναι και πάλι ιστορικά γνωστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: