Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ....ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!!

Ανίκανη χαρακτηρίζει πάλι την κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Washington Post εξαπολύει νέα επίθεση και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.  Ο.....''πρόεδρος της ΝΔ'' ζητά εκλογές, καθώς πιστεύει, όπως λέει, πως η ΝΔ θα είναι μια «σοβαρή και ικανή κυβέρνησης με καλούς ανθρώπους». «Ο A. Τσίπρας δεν ήθελε ποτέ να υιοθετήσει μεταρρυθμίσεις. Η κυβέρνηση έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά. Πρώτα απ’ όλα έχουμε την οικονομία σε ύφεση. Είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που έχει επιβάλλει capital control», τονίζει ο K. Μητσοτάκης, ενώ κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως έχει την ευθύνη για το γεγονός ότι η οικονομία προσπαθεί ακόμα να επανακάμψει.

«Πιστεύω πως αν προχωρήσουμε σε αυτές τις μεταρρυθμίσεις πουθέλουν η Ε.Ε. και το ΔΝΤ η οικονομία θα αναπτυχθεί ξανά, θα δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας και θα σταματήσουμε τους νέους ανθρώπους που φεύγουν από την Ελλάδα και ψάχνουν δουλειά στο εξωτερικό», αναφέρει, επίσης ο Κ. Μητσοτάκης.
Τέλος, ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως προσπαθεί να χειραγωγήσει τα ΜΜΕ και επισημαίνει πως ένας από τους λόγους που ο ίδιος ζητά εκλογές είναι το γεγονός ότι υπάρχει διάβρωση στους δημοκρατικούς θεσμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: