Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

ΔΑΓΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΒΕΣΠΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ....ΕΒΑΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ !!!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος βγαίνοντας από τα γραφεία του κομματος του διαπίστωσε ότι άνδρες της δημοτικής αστυνομίας είχαν ακινητοποιήσει το σκούτερ του, με μία από τις γνωστές πλέον δαγκάνες που χρησιμοποιεί ο Δήμος Αθηναίων για την καταπολέμηση του παράνομου παρκαρίσματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Ποταμιού είχε αφήσει «για λίγα λεπτά» τη βέσπα του πάνω στο πεζοδρόμιο έξω από τα γραφεία του κόμματος στην οδό Σεβαστουπόλεως. Όμως κάποιες υποχρεώσεις τον κράτησαν μέσα στο κτίριο, με αποτέλεσμα η δημοτική αστυνομία να παρέμβει άμεσα και να ακινητοποιήσει το σκούτερ.
Εμφανώς εκνευρισμένος, ο Έλληνας πολιτικός περίμενε αρκετή ώρα τη δημοτική αστυνομία να έρθει να ξεκλειδώσει τη βέσπα, την οποία χρησιμοποιεί για όλες τις μετακινήσεις του, ακόμα και στο εξωτερικό. Ο ίδιος μάλιστα ακούστηκε να χαρακτηρίζει το κλείδωμα του δίτροχου «στοχευμένο» από τους πολιτικούς του αντιπάλους, προκειμένου να παρεμποδιστεί καίρια παρέμβαση του στη Βουλή λίγο αργότερα.
Πηγές της δημοτικής αστυνομίας δεν θέλησαν να σχολιάσουν το συμβάν, ωστόσο τονίζουν ότι δεν έχει δοθεί εντολή για το κλείδωμα σκούτερ και μηχανών. Όπως λένε, οι δημοτικοί αστυνομικοί ίσως να έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο ή να προέβησαν σε αυτή την κίνηση για δικούς τους λόγους, όπως π.χ. να προφυλάξουν τον πρόεδρο του Ποταμιού απο μία ακόμα εμφάνιση πάνω σε σκούτερ.                                                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια: