Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

MEGA ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ....ΕΠΙΣΗΜΩΣ !!!

Το Μεγάλο και πάλαι ποτέ ένδοξο κανάλι βγαίνει οριστικά εκτός διαδικασίας για την τηλεοπτική αδειοδότηση, μια και ο φάκελός του κρίθηκε εξαιρετικά ελλιπής και απορρίφθηκε από την ειδική επιτροπή. 
Σήμερα το μεσημέρι στις 3 μ.μ. θα έχουμε από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και την ανακοίνωση της τελικής λίστας των εταιρειών που θα συμμετάσχουν στη δημοπρασία για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.
Το Mega διαγράφεται οριστικά και αμετάκλητα, αντιθέτως οι δύο εταιρείες που κόπηκαν στην πρώτη αξιολόγηση, η «Dimera» του Ιβάν Σαββίδη και η «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος ΙΤV» των Κυπρίων, περνούν στην τελική... φάση μια και συμπλήρωσαν επαρκώς τον φάκελό τους με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. 
Στις 3 μ.μ. θα ξέρουμε αν όντως οι διεκδικητές θα είναι εννιά (ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1, Star, Epsilon, Alpha, Καλογρίτσας, Μαρινάκης, Σαββίδης, Κύπριοι) και ίσως μάθουμε και την ημερομηνία που θα διεξαχθεί η δημοπρασία.

Αδοξο τέλος για το Mega με τη σημαντική πορεία δεκαετιών. Ενα μεγάλο κανάλι, όντως, πολύ αγαπητό στον κόσμο για το μεγαλύτερο διάστημα της ύπαρξής του, αλλά μισητό τα τελευταία, μνημονιακά, χρόνια.
Τότε που έδιναν τον πολιτικό (και προπαγανδιστικό;) τόνο η Ολγα Τρέμη, ο Γιάννης Πρετεντέρης και άλλοι. 
Αν θα μπορούσε να συνεχίσει το Mega, όχι ως κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, αλλά στις συνδρομητικές πλατφόρμες και στο internet;
Φυσικά και θα μπορούσε, η νομοθεσία το επιτρέπει. Ας ρωτήσουμε όμως πρώτα τους μετόχους του αν το θέλουν.efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια: