Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ....ΨΕΜΑΤΑ !!!

«Η....“συμφωνία αλήθειας” που προτείνουμε στον ελληνικό λαό δεν είναι ένα σύνθημα κενό περιεχομένου. Θα σηματοδοτήσει το....τέλος του λαϊκισμού και θα ενώσει τους Έλληνες ανεξάρτητα με το τι ψήφιζαν ως χθες, σε ένα και μοναδικό στόχο, τη δημιουργία της.....νέας Ελλάδας, μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής χώρας» δηλώνει η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.
Η Ν. Μπακογιάννη δηλώνει ότι «από την παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ το μόνο που έμεινε στην κοινή γνώμη είναι ο κυνισμός της εξουσίας που επέδειξε» και σημειώνει ότι «αυτό σημαίνει ότι η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε».
Μιλώντας για τις διεργασίες στην κεντροαριστερά τονίζει ότι «δεν επηρεάζουν τον στόχο της ΝΔ για τη δημιουργία μιας πλατειάς κοινωνικής συμμαχίας» και υπογραμμίζει ότι «θα απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους στους προοδευτικούς πολίτες, είτε βρίσκονται στο χώρο της Κεντροαριστεράς είτε στο χώρο του Κέντρου».
Για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών η πρώην υπουργός εκτιμά ότι «θα καταλήξει μπούμερανγκ για την κυβέρνηση» υπογραμμίζοντας ότι «η κυβέρνηση σήμερα βρίσκεται μπροστά στο αδιέξοδο του κλεισίματος επιχειρήσεων και των απολύσεων χιλιάδων εργαζομένων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: