Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΜΑ'Ι'ΜΟΥ ΠΤΥΧΙΑ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ !!!

Αγαπητές/οι απόφοιτοι,

Διαβάζοντας στην εφημερίδα Real News τις ιδιαίτερα άσχημες εξελίξεις που βγαίνουν στο φώς της δημοσιότητας, αλλά και ακούγοντας σε ραδιοφωνικές εκπομπές τον Δημοσιογράφο κ. Ν. Χατζηνικολάου να μιλάει περί σαπίλας που διέπει τους τίτλους σπουδών και περί μαϊμού πτυχίων, αρχικά θορυβηθήκαμε και εν συνεχεία πέσαμε από τα σύννεφα ως πρώην σπουδαστές στον Όμιλο ΑΚΜΗ.

Μαζί με ένα γκρουπ παλιών συμφοιτητών μου που φοιτήσαμε στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ αρχικά και συνεχίσαμε στο ATHENS METROPOLITAN COLLEGE ή που σπουδάσαμε από την αρχή στο ATHENS METROPOLITAN COLLEGE ψάξαμε και βρήκαμε ότι τα πτυχία τα οποία μας χορηγήθηκαν από το «Πανεπιστήμιο» του Preston(ΗΠΑ) καθώς και από το Πανεπιστήμιο International University of Vienna (Αυστρία) δεν είναι νόμιμα(μαϊμού) και καμιά επαγγελματική κατοχύρωση δεν μας παρέχουν. Αντίθετα υπάρχουν περιπτώσεις αποφοίτων Ψυχολογίας, Λογοθεραπείας και Διοίκησης Επιχειρήσεων από όσα μέχρι στιγμής γνωρίζουμε που κινδυνεύουν να κληθούν από Εισαγγελέα για συνέργεια στην άσκηση των αντίστοιχων επαγγελμάτων.

Δεν ακούσαμε τον κο Χατζηνικολάου ο οποίος τόνισε ότι είναι επικεφαλής στον Όμιλο του ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ, να μιλάει για τη σωρεία μαϊμού πτυχίων που «εξέδωσε» ο Όμιλος που είναι επικεφαλής. Σκόπιμα δεν το ανέφερε;

Από την πρώτη στιγμή που πληροφορηθήκαμε για αυτό το γεγονός, ενημερώσαμε τους γονείς μας και τα μέλη των οικογενειών μας και απευθυνθήκαμε σε Δικηγορικό Γραφείο το οποίο θα αναλάβει την υπεράσπισή μας για το θέμα της συνέργειάς μας σε τυχόν «ποινικό αδίκημα», αλλά κυρίως θα διεκδικήσει μέσω της νομικής οδού την καταβολή των διδάκτρων μας που καταβάλαμε στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ και στο ATHENS METROPOLITAN COLLEGE καθώς και οποιαδήποτε άλλη αποζημίωση κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια ότι θα μας επιδικάσουν.

Θα θέλαμε εφόσον είστε απόφοιτοι από τα συγκεκριμένα εκπαιδευτήρια του Ομίλου ΑΚΜΗ και σας χορηγήθηκαν «πτυχία» από τα «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ» - «μαϊμού», να κινηθούμε όλοι νομικά ενάντια στη διαφαινόμενη «άσχημη» κατάσταση στην οποία ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ δυστυχώς έχουμε περιέλθει.

Αλήθεια, το Υπουργείο γνώριζε για αυτή την κατάσταση. Αν δεν το γνώριζε τι θα κάνει τώρα;

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

ΦΒ, ΔΒ, ΑΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια: