Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗ....ΚΟΥΛΗΣ !!!

Το να μιλάει βέβαια για διαπλοκή η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο Σταύρος, είναι σα να πουλάνε καραμέλες έξω από σχολεία οι παιδεραστές… να μην τους ενοχλεί κανείς και να κόβουν και απόδειξη.
Η «Συμφωνία αλήθειας» του Κούλη είναι σαν την 10η του Μπετόβεν… δεν υπάρχει! Να καυχιέσαι για τα 3 πτυχία σου, να σαι οπαδός της Αριστείας και να μπερδεύεις τον Μοντεσκιέ με τον Ρουσσώ.Μη σου τύχει. Οκ, μπορεί ο Κούλης να μη ξέρει Ρουσσώ και Μοντεσκιέ, αλλά βάλτον να σου πει τον ισολογισμό της Siemens… νεράκι θα στο πει! Η μεγάλη εξέλιξη σε περίοδο οικονομικής κρίσης είναι που πριν από 6 χρόνια, οι γραφικοί φασίστες στη Βουλή δεν ήταν ο Παναγιώταρος ο Λαγός και ο Κασιδιάρης… αλλά ο Άδωνις, ο Βορίδης και ο Πλεύρης!
Διεθνές προφίλ επιχειρεί να χτίσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που πραγματοποιεί επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα εκφωνήσει ομιλία στο πανεπιστήμιο Χάρβαντ σε διάλεξη με θέμα «Το Μέλλον της Νέας Δημοκρατίας».
Θα είναι επίσης ομιλητής σε διεθνές συνέδριο με τίτλο: «Η Στροφή της Ελλάδας; Λυδία λίθος για την Ευρώπη» και σε εκδήλωση στο πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς στη Βαλτιμόρη με θέμα: «Ευρωπαϊκοί Οριζόνες».
Πιστός στο δρόμο που χάραξε ο Γιώργος Παπανδρέου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: