Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Ο....''ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗΣ'' ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΕΣΡ !!!

Θέλω να συμβάλω στη θεσμική και νομική εξομάλυνση, επισήμανε ο Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος αποτελεί την πρόταση – έκπληξη της κυβέρνησης για την προεδρία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).
Ο Β. Πολύδωρας μετά την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση,  υπογράμμισε πως «δεν πάει άλλο με το αδιέξοδο» και σημείωσε ότι η πρόταση να αναλάβω πρόεδρος του ΕΣΡ είναι τιμητική και αποτελεί πρόταση ευθύνης. Ο Β. Πολύδωρας στις δηλώσεις του έθεσε ως προϋπόθεση να συγκροτηθεί το ΕΣΡ με όλες τις αρμοδιότητες που προβλέπει το Σύνταγμα τονίζοντας ότι αυτό είναι ένα καίριο σημείο, πρόταση που όπως είπε έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Βουλής.
«Εννοείται ότι στην επαναφορά των αρμοδιοτήτων στο ΕΣΡ περιλαμβάνεται και η διεξαγωγή του διαγωνισμού» συμπλήρωσε ο Β. Πολύδωρας.
Σε ερώτηση αν με όσα λέει ζητά την απόσυρση του νόμου Παππά ο πρώην βουλευτής της ΝΔ απάντησε ότι «μου είναι αδιάφορο».

Στη συνέχεια, διαμήνυσε  με αφορμή την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία λίγο πριν την είσοδό του στο Μαξίμου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγόρησε την κυβέρνηση για «επικοινωνιακά παιχνίδια», πως ο ίδιος δεν προτίθεται να προβεί σε επικοινωνιακά παιχνίδια. «Ούτε στην κυβέρνηση υπάρχει τάση επικοινωνιακών τεχνασμάτων» πρόσθεσε και έκανε ειδική μνεία στην ανάγκη συναίνεσης.
Καταλήγοντας, εξέφρασε την επιθυμία του να επικοινωνήσει τόσο με τους πολιτικούς αρχηγούς – συμπεριλαμβανομένου και του Κ. Μητσοτάκη – όσο και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
«Θέλω να είμαι παράγοντας θεσμικής εξομάλυνσης»
Άνοιγμα στηΧρυσή Αυγή ζήτησε να γίνει από το κόμμα του, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βύρων Πολύδωρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό RealFm.
“Άμα ακούω εγώ, μποξ και πυγμαχία και πως να εξουδετερώσουμε και να λιώσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ή την Χρυσή Αυγή, έλεος είμαστε εκτός τόπου και χρόνου. Πως να σας το πω καθαρά εδώ χρειάζεται η ευρύτατη συνεννόηση για μια εθνική άμυνα”, ανέφερε ο κύριος Πολύδωρας.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία και με την Χρυσή Αυγή, ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε: “Βεβαίως. Μας έπιασε η ευαισθησία για την Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από 1 εκατομμύριο και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμάρης.
Μετά την επιλογή Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, η επιλογή Πολύδωρα για την προεδρία του ΕΣΡ αποδεικνύει πως ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί μια δεξιά κυβέρνηση και βάζει δεξιούς σε όλα τα πόστα, για να σπάσει λίγο η πασοκίλα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην καρέκλα του πρωθυπουργού. Γιατί είναι εξουσιολάγνος. Και αδιαφορεί τόσο για τη χώρα όσο και για τους πολίτες. Μόνο ο κώλoς του τον νοιάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: