Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ....ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ !!!

Έκπληξη έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Μπαράκ Ομπάμα θα επισκεφτεί το Πολυτεχνείο, για να τιμήσει την εξέγερση των φοιτητών ενάντια στην αμερικανοκίνητη χούντα των συνταγματαρχών.
Ο Μπαράκ Ομπάμα θα πάει στο Πολυτεχνείο πριν επισκεφτεί την Ακρόπολη, ώστε να μην πέσει πάνω σε τίποτα αναρχικούς που θα τα ζητάνε αυτόγραφα και θα κάνουν υστερίες.
Είναι η πρώτη φορά που ένας Αμερικανός πρόεδρος επισκέπτεται το Πολυτεχνείο αλλά δεν θα είναι η τελευταία, αφού, όπως αποκάλυψε ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Ντόναλντ Τραμπ σκοπεύει να επισκεφτεί το Πολυτεχνείο, την Μύκονο και το Costa Navarino.

Στην διάρκεια της επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα στο Πολυτεχνείο, την περιφρούρηση έχουν αναλάβει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, πράκτορες της CIA και τρεις μεραρχίες Αμερικανών πεζοναυτών που πολέμησαν στο Ιράκ.
Μαζί με τον Μπαράκ Ομπάμα, θα πάει στο Πολυτεχνείο και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρήκε ευκαιρία να πάει στο Πολυτεχνείο, γιατί, αν πάει μόνος του, θα μαζέψει πολύ γιαούρτι.
Η επίσκεψη Ομπάμα-Τσίπρα στο Πολυτεχνείο θα γίνει στις 5 τα ξημερώματα αλλά μην πείτε πως το μάθατε από εμένα γιατί μπορεί να έχω προβλήματα που αποκαλύπτω τέτοια απόρρητα μυστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: