Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

ΠΟΛΩΝΙΑ : ΤΟΥΣ 71 ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ....ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ !!!

Τους 71 έφτασαν οι νεκροί στην Πολωνία από το δριμύ ψύχος. Η θερμοκρασία σε πολλές περιοχές της Πολωνίας μένει σταθερά κάτω από τους είκοσι βαθμούς Κελσίου.
Στην Πολωνία που η στέγη, η θέρμανση, το ηλεκτρικό και πολλά άλλα ήταν αυτονόητα πριν από περίπου 25 χρόνια, σήμερα χιλιάδες ζούνε άστεγοι και ακόμα περισσότεροι ζούνε χωρίς θέρμανση σε συνθήκες παγετού. Σήμερα στην ελεύθερη από τον μπαμπούλα του Σιδηρούν Παραπετάσματος Πολωνία, οι Πολωνοί είναι ελεύθεροι να πεθαίνουν ελεύθερα από την πείνα και το κρύο!
Οι Πολωνοί βέβαια μπορούν να ζητήσουν τα ρέστα, άμα θέλουν, από τον Ιωάννη Παύλο και τον πράκτορά του τον Βαλέσα, που οι δύο μαζί βάλθηκαν να τους απελευθερώσουν από τον κομμουνισμό για να μπορούν να πεθαίνουν ελεύθερα από το κρύο! Βέβαια το να ζητήσουν τα ρέστα από τον λεχρίτη τον Βαλέσα είναι εύκολο! Από τον άλλον είναι κομματάκι δύσκολο! Βέβαια υπάρχει τρόπος! Δεν θα κάνουν μεγαλύτερη ιεροσυλία από αυτήν που έκανε εκείνος όταν τους έβαλε να βγάλουν τα μάτια τους με τα ίδια τους τα χέρια!Αποτέλεσμα εικόνας για polvnia νεκροι agkidapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: