Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Ο...ΣΩΡΡΑΣ Ο...ΔΙΑΣ ΚΑΙ Ο...''ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ'' !!! [ video ]

              Έξαλλος με τον Αρτέμη Σώρρα φέρεται να είναι ο Δίας, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν σήμερα από την κατοικία των Θεών στον Όλυμπο.
Μετά από σχετική ενημέρωση που είχε νωρίτερα σήμερα από τον Ερμή, ο οποίος του μετέφερε την είδηση ότι ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας και επαγγελματίας σωτήρας τον αναφέρει με κάθε ευκαιρία, ο πατέρας των Θεών φέρεται να ρώτησε «ποιος είναι πάλι αυτός;» ενώ δεν έκρυψε την οργή του για την αυθαίρετη επίκληση του.
«Μήπως είναι κανένα ‘ξώγαμο δικό μου; Έχω χάσει και το μέτρημα» ρώτησε τους άλλους Θεούς ο Ολύμπιος Ζεύς, ενώ όταν ο Ήφαιστος του έδειξε σε μαρμάρινο ταμπλετ τις δηλώσεις του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία είπε: «Εντάξει, αυτός πρέπει να κάπνισε αυτό που κάπνιζε η Πυθία.»
Σε δηλώσεις του μέσω σκάιπ από τον Όλυμπο, ο τερπικέραυνος και ερίγδουπος πατέρας των Θεών αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υποστηρίζει τον Αρτέμη Σώρρα.
«Ακούστε κάτι, επειδή ο κάθε μεγαλομανής χαλβάς με επικαλείται δε σημαίνει ότι τον ξέρω κιόλας. Και πείτε του ότι καλά θα κάνει να μη με εκνευρίσει γιατί, αν και έχω βγει στη σύνταξη, δεν το’χω σε τίποτα να του αστράψω δύο να δει τον Απόλλωνα φαντάρο.» δήλωσε εξοργισμένος.                             

Ο όρκος της «Ελλήνων Συνέλευσις»      

Γέλιο, αλλά και έντονο προβληματισμό προκαλεί ο όρκος της «Ελλήνων συνέλευσις» τον οποίο υποχρεούνται να φωνάζουν τα νέα μέλη της μετά την εγγραφή τους στα μητρώα του πολιτικού αυτού μορφώματος.
Στο παρακάτω video θα δείτε νέα μέλη του πολιτικού φορέα του Αρτέμη Σώρρα να ορκίζονται σε ένα καφενείο, φωνάζοντας για κοσμικό πυρ, πολέμαρχους, ενεργό ύδωρ και συμπαντική συνειδητότητα. Το καλύτερο της όλης υπόθεσης είναι πως αν κάποιος εξ αυτών παραβεί τον πεντάλεπτης διάρκειας όρκο του «όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματός του θα διαλυθεί…».
Πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λοιπόν, στη συνέχεια της ζωής τους, μην τους βρει κανά κακό… 
Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια: