Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ....ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ???

Δεν έχει τίποτα να πει νοήμων πλάσμα για τη διαπραγματευτική τακτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Οι τύποι πουλάνε τρέλα σε μας μα οι επικυρίαρχοι Γερμανοί  δεν αγοράζουν καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ελληνική κυβέρνηση πάντα θα υποχωρεί προ των μεγάλων δόσεων, παραδίνοντας όσα τους ζητήθηκε και πολλά περισσότερα.
Υπάρχει μέθοδος στην τρέλα των Συριζανελ:
Ξεπουλώντας τα πάντα και στεγνώνοντας τους πάντες πλην των μεγαλολαμογιών, φτιάχνουν το νέο προλεταριάτο, το οποίο θα είναι απόλυτα εξαρτημένο από την ανθρωπιστική βοήθεια της ΕΕ.Πριν τον ΓΑΠ, χλευάζαμε τη Βουλγαρία. Σήμερα, ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού περνάει πιο δύσκολα εδώ από ότι το αντίστοιχο κομμάτι του πληθυσμού στη Βουλγαρία.
Κάποτε χλευάζαμε τη Βουλγαρία.

Σήμερα η επιχειρηματικότητα είναι πιο βιώσιμη στη φτωχή Βουλγαρία.
Και τώρα, πάμε καρφί για να γίνουμε Βενεζουέλα.
Αλήθεια; πως βλέπει η Βενεζουάλα, η Κούβα, η Νικαράγουα, ο Ισημερινός και η Ουρουγουάη την Ελλάδα σήμερα;
Ακριβώς όπως είναι.

Διαβάστε το σχόλιο του καναλιού των χωρών αυτών. του  TeleSUR με έδρα τη Βενεζουέλα για την κατάσταση στην Ελλάδα σήμερα (http://www.telesurtv.net/english/multimedia/The-Growing-Tragedy-of-Extreme-Poverty-in-Greece-20170220-0013.html):
» Το ελληνική βιοτικό επίπεδο έχει πέσει κατακόρυφα καθώς η ανεργία, η φτώχεια, η ανισότητα και τα σκληρά μέτρα λιτότητας συνεχίζουν να ξεσκίζουν τον ήδη ξεφτισμένο κοινωνικό ιστό της μεσογειακής χώρας.Συσσίτιο σούπας της Ελληνορθόδοξης εκκλησίας Ενώ η παγκόσμια οικονομική κρίση έπληξε άλλες χώρες της ζώνης του ευρώ σκληρά, καμία δεν έχει αναγκαστεί να πάρουν τόσα δάνεια όπως η Ελλάδα, της οποίας οι συμφωνίες «διάσωσης» με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχουν έρθει με την προϋπόθεση τα μέτρα λιτότητας και απορρύθμισης να θεσπιστούν από την κυβέρνηση – επιτρέποντας στη χώρα να αποφύγει την πτώχευση, αλλά μετατρέποντας την ελληνική κρίση σε ύφεση και τελικά, μια μείζονα ύφεση.
Τα στοιχεία της Eurostat έδειξαν ότι το 22,2 τοις εκατό του πληθυσμού έχει υποστεί «σοβαρές υλικές στερήσεις» το 2015. An elderly woman searches through donated clothes at a soup kitchen run by the Orthodox church in Athens, Greece, Feb. 15, 2017.Έρευνα από την επιχειρηματική συνομοσπονδία ΓΣΕΒΕΕ και δημοσκοπήσεις της Marc βρήκε πως πάνω από το 75 τοις εκατό των νοικοκυριών υπέστη σημαντική μείωση του εισοδήματος του προηγούμενου έτους. Το ένα τρίτο είχε τουλάχιστον ένα ανέργο μέλος και 40 τοις εκατό είπαν ότι χρειάστηκε να περικόψουν τις δαπάνες διατροφής.Shopping carts full of plastic bags containing food supplies for impoverished Greeks are seen at an Athens Municipality-run centre in Athens, Greece, Feb. 17, 2017. Ο ελληνικός Συνήγορος του Πολίτη αναφέρει ότι ένας αυξανόμενος αριθμός των ανθρώπων πασχίζουν για να πληρώσουν τους λογαριασμούς κοινής ωφελείας. Σε φτωχή γειτονιά της Αθήνας, μια κουζίνα σούπας που διευθύνεται από την ορθόδοξη εκκλησία σερβίρει 400 γεύματα την ημέρα με πάνω από τέσσερις συνεστιάσεις σε λιγότερο από δύο ώρες.People line up to apply for a social benefit from the Directorate of Social Welfare and Health of the Municipality of Athens, Greece, Feb. 14, 2017.
Τώρα, η ΕΕ και το ΔΝΤ απαιτούν από την κυβέρνηση αριστερών τάσεων συνασπισμού  ΣΥΡΙΖΑ κάνει μια επιπλέον 7 δισ ευρώ (ή US $ 7.428.050) πληρωμή τον Ιούλιο ή να ρισκάρει να κάνει στάση πληρωμή του χρέους του χρέους της, το οποίο παραμένει σε ένα συγκλονιστικό330 000 000 000 €  – πάνω από  350 δισεκατομμύρια US $,People make their way outside the main fish market of Athens, Greece, Feb. 18, 2017.
Το Telesur ρίχνει μια ματιά στο ανθρώπινο πρόσωπο της ελληνικής φτώχειας, αποτ’ελεσμα των ληστρικών πολιτικών δανεισμού των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και των αρπακτικών δανειστών εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.»
                                         Τα μηνιαία τρόφιμα που δίνονται από κέντρο του
Δήμου Αθηναίων

Πέτρος Αργυρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: