Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΜΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....ΘΕΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΘΕΣΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ !!!

Το χάσμα μεταξύ προέδρου και αντιπροέδρου βαθαίνει ολοένα και περισσότερο στη ΝΔ. Στελέχη του εκσυγχρονιστικού μπλοκ με το οποίο συνομιλεί και εμπιστεύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτηρίζουν τον Άδωνι ως «ακροδεξιό βαρίδι» για την νέα κεντροδεξιά παράταξη που θέλει να δημιουργήσει ο νέος πρόεδρος του κόμματος.
Οι κινήσεις του αντιπροέδρου δεν άρέσουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αποτέλεσμα να αναλάβει δράση ο γνωστός στο Μοσχάτο αρθρογράφος των Νέων.
Από την στήλη του «Αγιογραφίες» μέσα από την οποία περνά γενναίες δεκατέσσερις όσους τολμούν να ασκήσουν κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ, ο Μιχάλης Τσιντίνης χαρακτηρίζει τον λόγο του Άδωνι Γεωργιάδη «επίπεδο» και «νηπιακό». «Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για λόγο. Πρόκειται για σκέτη φωνή» αναφέρει χαρακτηριστικά ο «Αγιογράφος του Μοσχάτου».
Και καταλήγει το κείμενο, λέγοντας ουσιαστικά πως ο Γεωργιάδης υπάρχει λόγω του ΣΥΡΙΖΑ «Ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση έσπασε πολλά ταμπού. Άλλαξε το ρεπερτόριο. Έφτιαξε μια σκηνή ιδανική για ''πολιτικό πορνό'' που πουλάει τώρα ο Γεωργιάδης». «Για να σκάσουν οι παντός είδους εχθροί μου», έγραψε την Τρίτη ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter, προσκαλώντας τους διαδικτυακούς του φίλους στην κοπή της πίτας του. Από τη διατύπωση και μόνο, είναι εμφανές ότι το μήνυμα έχει ως αποδέκτη το εσωτερικό της ΝΔ. Αυτή είναι ίσως και η εξήγηση για το ότι το tweet λίγη ώρα αργότερα κατέβηκε από τον λογαριασμό του αντιπροέδρου της ΝΔ και αντικαταστάθηκε από ένα μήνυμα σαφώς πιο «μετρημένο». Φαίνεται λοιπόν να εξελίσσεται σε «μπούμερανγκ» η ανοχή του ηγετικού πυρήνα της ΝΔ στις κινήσεις του Άδωνη Γεωργιάδη, οι οποίες έχουν πορεία κλιμάκωσης με βασικό στόχο τη γιγάντωση της εσωκομματικής του επιρροής, καθώς και την επιβολή της δικής του επικοινωνιακής ατζέντας σε αυτή της ΝΔ.
Άλλωστε δεν δίστασε δημοσίως χθες να θέσει θέμα ενότητας της ΝΔ, μπροστά στα μάτια, μάλιστα, των δύο εκ των στενότερων συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη, των Μακάριου Λαζαρίδη και Τάκη Θεοδωρικάκου, αναφέροντας πως η ΝΔ δεν είναι ενωμένη, δεν λειτουργεί σαν «φάλαγγα». Με στρατιωτικούς όρους, λοιπόν, μια τέτοια «μπηχτή» μόνο έναν έχει αποδέκτη: Τον «στρατηγό», τον ρόλο του οποίου έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός πως ο πρόεδρος της ΝΔ δεν παρευρέθηκε στην κοπή πίτας του αντιπροέδρου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: